RITAM SCENE

Zatvoren je Takenoko, jedan od prvih i najpoznatijih azijskih restorana u centru Zagreba

"Došao je i taj dan.. danas smo službeno zatvorili vrata našeg restorana na adresi Masarykova 22 i uskoro se vidimo na novoj, još boljoj lokaciji", poručili su iz Takenoko restorana

Kako su objavili iz Takenoka, jednog od najpoznatijih i najdugovječnijih azijskih, ali i prvog japanskog restorana u Zagrebu, vrata njihovog restorana u Masarykovoj 22, u centru Zagreba, sada su zatvorena, ali to nipošto nije njihov kraj. Svojim su gostima poručili da uskoro otvaraju na novoj adresi, u Preradovićevoj ulici, također na broju 22.

image
Privatna Arhiva/
image
Privatna Arhiva/

"Svašta novo smo vam pripremili i veselimo se druženju u novom Takenoko restoranu", poručili su putem svojih društvenih mreža.

Inače, restoran Takenoko postoji već gotovo 20 godina i prvotno je otvoren u zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici, u Kaptol Centru. Potom je preselio u Masarykovu, gdje je (manje-više) uspješno poslovao dugi niz godina, a sada je očito ponovno došlo vrijeme za promjenu.

image
Darko Tomas/Cropix/

Dobro je dodati i kako su, osim ovog lokala, vlasnici Takenoka vodili i jedan restoran u Dubrovniku, a prije nekoliko godina otvoren je i Takenoko bar na zagrebačkom Cvjetnom trgu. Oba su već neko vrijeme zatvorena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 09:48