Luka Modrić i Koke 

 THOMAS COEX Afp
KAMERE UHVATILE VATRENOG

Pogledajte što radi Modrić dan nakon spektakla: Hrvat pored najljućih rivala motri omiljenu zvijezdu Španjolske

Legendarni Raul i suigrač Kepa samo su dio nogometne ekspedicije na velikom turniru
Piše: SNObjavljeno: 01. svibanj 2024. 17:55

Dan nakon što su Bayern München i Real Madrid odigrali 2:2 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka, Luka Modrić našao se na još jednoj sportskoj poslastici. Osim što nosi bijeli dres, hrvatski kapetan je i ljubitelj bijelog sporta, stoga je vrijeme ponedjeljka odvojio za susret Carlosa Alcaraza i Andreja Rubljova u Madridu.

image

Luka Modrić i Koke

THOMAS COEX Afp

Radi se o četvrtfinalnom meču zemljanog turnira, a Modrić ga prati u društvu poznatih (bivših) nogometaša i suigrača. Na tribinama Manolo Santane našao se legendarni Raul, kao i aktualni vratar madridskog kluba Kepa Arrizabalaga. Viđen je i Sergio Regulion, koji je ranije dijelio svlačionicu s Modrićem pa igrao za Tottenham, Atletico Madrid, Manchester United i sada Brentford.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

U blizini spomenutih nalazi se i pokoji "uljez", budući da jedini među pristiglima nije nosio dres Reala nego baš suprotno. David Villa, velikan koji možda nikada ni nije dobio priznanje publike kakvo uistinu zaslužuje, također budno prati Alcarazovu akciju. Odmah pored Modrića sjedi Koke, ikonski veznjak Atletico Madrida.

Linker
01. svibanj 2024 18:08