KLIK PO KLIK DO DARA

Omogućite si pravi sportski Božić sa savršenim poklonima u samo nekoliko klikova

 
 Getty Images/iStockphoto

Stiglo je blagdansko vrijeme koje samo po sebi podrazumijeva druženja, finu papicu, ali i kupovinu poklona za svoje najdraže. Bez obzira odabireš li darove za svoje prijatelje i(ili) obitelj, nerijetko kod odabira poklona za sportski orijentiranu ekipu dolaziš do problema s odabirom što kupiti. Nije stvar u tome da nema izbora, već u tome da su često u pitanju velike stvari koje je dosta nezgodno nositi, posebice kad se sjetiš adventske gužve koja je zavlada svakim kutkom grada.

Above view portrait of happy teenage girl jumping on trampoline outdoors, holding her hands up
Getty Images/iStockphoto

Srećom, za svu sportsku ekipu i najbolje poklone pobrinuo se novi web Decathlona. U samo nekoliko klikova mišem ili tapkanja prstima preko mobitela i tableta, možeš si olakšati potragu. I nema izlike, možeš pronaći zaista sve za velike i male, zahvaljujući izboru više od 60 000 proizvoda. Ali, što od svega odabrati?


Ako kupuješ za klince i klinceze, apsolutno ne možeš pogriješiti s košarkaškim i nogometnim loptama, ali za malo veću djecu je odličan poklon i sportski pametan sat. Iako nam je proljeće još daleko, ako želiš biti omiljeni član najmlađih u okruženju, počasti klince trampolinom koje roditelji mogu staviti u dvorište ili super role s kojim će biti aktivni i na asfaltu ili električni romobil koji će posuđivati i roditelji. Ovo je samo dio poklona, a dodatne opcije istraži ovdje.

Big group of hikers or tourists or friends stands on mountain pass or top and looks at mountains. Space for text
Getty Images/iStockphoto

Kod odraslih je izbor također ogroman, a tu možemo napraviti malu podjelu oko interesa ekipe koju želiš razveseliti. Ako su ljubitelji planinarenja, bez dobrih hlača, gojzerica i jakne podstavljene filcom nema hikinga. Naravno, dobar ruksak koji neće raditi pritisak na leđa i štapovi su nezaobilazni, a u hladnim danima su svakako potrebne kvalitetne rukavice i dobra kapa.

Blagdansko vrijeme je vrijeme kada svi malo više jedemo, a neizostavno s početkom godine – upisujemo teretanu. Ako imaš gym ovisnike u svojem okruženju, počasti ih odličnim tajicama ili hlačicama za treninge, majicama ili topovima, a ako više preferiraju vježbanje kod kuće, Decathlon i za to ima rješenje. Vježbe s girjama su sve popularnije, a mogu se odraditi i u dnevnom boravku, baš kao i jednostavne vježbe s bučicama. Za idealan paket vježbanja, u košaricu ubaci i prostirku za vježbanje i osoba više nema izlike da se ne krene baviti treninzima. Činiš dobro djelo, bez brige!

Christmas sport composition with dumbbells, red gift box and  christmas tree with red bow .on gray concrete background. Concept сhristmas special for healthy lifestyle and sport.
Getty Images/iStockphoto

Ovo je samo maleni dio poklona kojima možeš razveseliti svoje najdraže, iz udobnosti svog kauča ili dok potajno surfaš za radno vrijeme. Ono o čemu ne trebaš brinuti je vrhunska kvaliteta cijelog asortimana po odličnim cijenama. Također, plus je dostava za narudžbe iznad 300 kuna koja je besplatna na Hrvatskoj i Slovenskoj stranici.

Što čekaš, vrijeme je za online shopping! Sretni blagdani!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:44