Ovih blagdana dolazi nam zabavni animirani film Špijunaža i kamuflaža u odličnoj sinkronizaciji domaćih zvijezda

 

Provjereni recept za dobru filmsku zabavu – doza akcije, doza humora, dobri dečki, kriminalci i tajni agenti - ovaj film ima sve to i još i više!

Lance Sterling, kojemu u originalnoj verziji glas posuđuje Will Smith, uglađeni je tajni agent, a odlikuju ga nonšalantnosti i dobar stil. U njegovoj tajnoj službi radi i Walter Beckett (Tom Holland), znanstvenik i genijalac koji živi u uvjerenju da svojim izumima može spasiti svijet. Oni predstavljaju dva potpuno različita svijeta koji će nakon pljačke kataklizmičkog oružja iz labaratorija biti primorani surađivati zajedno kako bi uhvatili zlikovca Killiana i dokazali Lanceovu nevinost.

U svojoj avanturi nailaze na brojne prepreke, a cijelo vrijeme im je za petama Marcy Kappel, superinteligentna tajna agentica koju je u sinkroniziranoj verziji utjelovila Lana Jurčević, sa svojim pomagačima – agenticom za video nadzor i analizu Vidom i stručnjakom za audio analizu Uškom Kada očajni Lance, koji je oduvijek bio solo igrač, zamoli Waltera za pomoć, Walter se odluči na drastičan potez pretvaranja Lancea u savršenog neprimjetnog špijuna – goluba.

„Špijunaža i kamuflaža“ je film koji ima svoj jedinstveni stil, dizajn i paletu boja koji će mu pomoći da se istakne od konkurencije i koji ga razlikuje od ostalih filmova koje potpisuje Blue Sky Studios.

Posebnu dozu zabave dodala je genijalna sinkronizacija za koju su zaslužni : Matko Knešaurek kao Lance Sterling, Marko Ožbolt kao Walter Beckett, Lana Jurčević kao Marcy Kapell, Ivana Mišerić kao Vida i Nikola Marjanović kao Uško, u ostalim ulogama su i naši influenceri Denis Domian i Davor Gerbus.

Film Špijunaža i kamuflaža , u distribucija Blitza pogledajte u kinima od 26.prosinca, a ulaznice možete kupiti online ili na blagajni klina.

POGLEDAJ TRAILER:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:04