NOVI BROJ U PRODAJI

AUTO KLUB ISTRAŽUJE: AUTI ZA HRVATSKI DŽEP Kompletan pregled novih automobila koji stoje manje od 100.000 kuna! Darujemo poseban prilog 'Legende'

 
 CROPIX

Novi broj najbržeg auto magazin u zemlji nakon 14 dana ponovo je na svim kioscima i pun je materijala za sve istinske ljubitelje autoindustrije i svega vezanog uz automobile!

Uz novi broj tako svim čitateljima darujemo prilog Legende Auto kluba - priče o 10 automobila iz naših garaža koji su obilježili devedesete.

Uz to, tu je i pregršt automobilskih tema, pa smo tako istražili što se sve može kupiti za manje od 100.000 kuna. Izbor je zanimljiv...

Donosimo i savjete kako do odšteta u slučaju da vam je automobil oštećen uslijed nevremena, a nemate kasko...

Velika Britanija izašla je iz Europske unije, a mi smo istražili kakve bi mogle biti posljedice po autoindustriju i samo tržište.

U Francuskoj smo provozali Peugeot 508 u plug-in hibridnom izdanju s kombiniranih 225 KS koji troši tek malo iznad 4 litre.

Ne manjka ni testova, pa se tako na prvom testu našao novi Peugeot 2008 s dizelašem od 130 KS uparen sa 8-stupanjskom automatikom i atraktivnim paketom opreme GT Line.

Ivan Lacković

Od ostalih testova izdvajamo test Renault Clija sa 1.3 TCe s EDC mjenjačem, osvježene Toyote C-HR s novim hibridnim pogonom od 184 KS te nove Opel Corse sa 8-stupanjskom automatikom.

Marko Devčić

Na testu rabljenog ovaj put se našao Seat Mii, španjolska inačica VW Up-a.

Seat Mii
Marin Tomas

U rubrici servis savjetujemo vam kako spasiti novčanik nakon otvaranja airbaga i cijelu stvari sanirati u pola cijene u odnosu na zamjenu cijelog upravljača.

Seat Mii
Marin Tomas

Ljubitelji motocikala moći će pročitati sve detalje novog Ducatija Superleggera V4 s 234 KS!

Seat Mii
Marin Tomas

U rubrici putopis u ovom nastavku donosimo dojmove iz Bodruma, dok se u rubrici vremeplov nalazi nastavak priče o 100 godina Mazde.

Seat Mii
Marin Tomas

Tu su i tradicionalni izvještaj s WRC utrke u Švedskoj, izvještaj sa zimskih testiranja u F1 te MotoGP-u.

Seat Mii
Marin Tomas

Uglavnom, i u ovom će se broju pronaći ponešto za svakoga. Ugodno čitanje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2024 11:35