VELIKA NUŽDA

Nekad jednostavno nema vremena: Ovo je savršeno rješenje za problem koji muči mnoge putnike

Ovo je idealno rješenje za hitne slučajeve tijekom duljih putovanja
 Igor Stevanovic/Alamy/Alamy/Profimedia

Odlazak na zahod je osnovna fiziološka potreba, a mnogim ljudima ponekad je teško kontrolirati vrijeme kada to moraju učiniti.

Tijekom dugih putovanja, primjerice, morate razmišljati unaprijed, pa će u ekstremnim slučajevima, kada ne stižete na zahod, savršeno rješenje postati ‘prijenosni WC‘.

Na Amazonu se nudi već za dvadesetak eura i sudeći prema videu, čini se da funkcionira savršeno. Dobra stvar je što prijenosni WC nije stvoren isključivo za automobil, može se ponijeti i na kampiranje jer je vrlo jednostavan za transport.

Osim toga, vrlo je koristan dodatak za putovanja s malom djecom.

image

Prijenosni WC

Amazon

S gotovo 2000 recenzija, ovaj prijenosni WC jedan je od najprodavanijih na Amazonu s ocjenom 4,5 od mogućih 5 zvjezdica.

Ova WC školjka je idealnih dimenzija jer zauzima malo prostora, tako da se sklopljena može pospremiti gotovo bilo gdje. Izrađena je od otporne plastike, teška oko 1,5 kilograma i preporučljiva za smještaj u automobilu, posebno kada putujete s obitelji.

Zahvaljujući činjenici da je potpuno sklopiv i otporan, ovaj WC se može koristiti i kao kanta za smeće, sjedalo, tabure ili ako zatreba za povraćanje u slučaju bolesti.

Korištenje je vrlo jednostavno, a na vama je da pronađete udobno i stabilno mjesto za postavljanje prijenosne WC školjke.

Prije par dana pisali smo i o liječniku koji upozorava da je odlazak na zahod prije putovanja obavezan. Ako doživite prometnu nesreću s napuhanim mjehurom, osjetno je veća vjerojatnost intraperitonealne ozljeda trbušne stijenke, a ona može izazvati ‘brzu smrt‘.

‘Vaš mjehur je poput balona, ​​kad mokrite balon se ispuhuje, a kad trpite, balon se napuhuje. Ako vam se dogodi prometna nesreću s napuhanim mjehurom, veća je vjerojatnost da će on puknuti. Problem može biti i sigurnosni pojas jer on može pritisnuti pun mjehur‘, rekao je Nicholas Romano, liječnik iz tvrtke za medicinsko savjetovanje MedExplained.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. listopad 2024 20:33