novitet

Novi MG ZS Hybrid Plus: Dolazi su modernijim dizajnom i učinkovitim hibridnim pogonom

Nova generacija kineskog SUV-a pogonit će hibridni pogon te nudi cjenovnu dostupnost uz ekonomičnost vožnje

MG ZS Hybrid +

 MG

MG je predstavio novi ZS Hybrid+. To je štedljivi SUV B segmenta, koji će nastojati graditi uspjeh na plodnom terenu ZS-a, modela koji je na našem tržištu izazvao velik interes.

Hibridna tehnologija donosi i neke blage promjene u dizajnu. Tu je sada izražajnija prednja maska u odnosu na ‘klasičan‘ ZS, ovalna rešetka okružena je okomitim otvorima za zrak, blago su izmijenjeni i farovi s LED svjetlima, a brisači će na hibridu raditi uz pomoć senzora za kišu.

image

MG ZS Hybrid +

MG

Duž boka vozila protežu se srebrne lajsne iznad i ispod vrata, a govori se i da će hibrid serijski dolaziti uz 17 inčne naplatke. Vanjski stil je pomalo mješovit, ali isto se ne može reći za kabinu jer ima minimalistički i otmjeni dizajn. MG nije ulazio u mnoge detalje, ali vozači će pronaći 7-inčnu digitalnu instrument ploču kao i 12,3-inčni infotainment sustav s GPS navigacijom te Android Auto i Apple CarPlay sustavima.

image

MG ZS Hybrid +

MG

Ostale značajke uključuju automatski sustav kontrole klime, audio sustav sa šest zvučnika i sjedala od crne tkanine. Paket sustava za pomoć vozaču MG Pilot dolazi standardno i uključuje prilagodljivi tempomat, pomoć pri zadržavanju voznog traka, upozorenje o napuštanju voznog traka i aktivno kočenje u nuždi s detekcijom pješaka i biciklista.

image

MG ZS Hybrid +

MG

Pridružuju im se upozorenje na objekt u mrtvom kutu, upozorenje na prednji sudar, upozorenje na poprečni promet straga i pomoć u prometnim gužvama.

Jasno, kupcima će biti dostupne i mnoge doplate kojima će moći oplemeniti svoj primjerak ZS hibrida. Što se tiče performansi, tu je 1,5-litreni motor, baterija od 1,83 kWh i električni motor koji razvija 136 KS i 250 Nm okretnog momenta.

image

MG ZS Hybrid +

MG

To crossoveru daje kombiniranu snagu od 196 KS i vrijeme ubrzanja od 0 do 100 km/h od 8,7 sekundi. Što je još važnije, model navodno prema WLTP-u u kombiniranoj potrošnji traži samo 4,24 l/100 km. MG ZS Hybrid+ naći će se u našim salonima početkom studenog kad će biti poznate i cijene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 08:05