SMISLIO RJEŠENJE

‘Okruženi smo budalama‘: Pogledajte kako se vozač traktora osvetio vlasniku Golfa koji ga je blokirao

Vozač traktora iz Španjolske smislio je inovativno rješenje kada vas netko blokira na cesti

Traktor, ilustracija

 Getty Images via AFP

Vjerojatno ne postoji vozač koji barem jednom u životu nije doživio neugodnu situaciju da ga drugi vozač ‘blokira‘. Bahatu naviku svakodnevno viđamo na cestama, a brzinskog rješenja nema. Na dolazak policije ili pauka koji će pomaknuti nepropisno parkirano vozilo čekat ćete predugo.

No, jedan vozač traktora iz Španjolske smislio je ‘inovativno‘ rješenje kojim je riješio frustrirajući problem.

On je naime, na cesti u pokrajini Segovia naišao na nepropisno parkirani Volkswagen Golf koji mu je u uskoj ulici blokirao prolaz.

Vozač Golfa je ostavio auto i otišao...

U videu kojeg je na TikToku do sad pogledalo više od dva milijuna ljudi vozač traktora je rekao:

‘Živimo u svijetu okruženi budalama. Rješenje je jednostavno, ugasim motor, uzmem ključ, zaključam i ostavim traktor nasred ceste. Idem doma na ručak!‘ rekao je osvetoljubivi vozač.

Ispod videa se skupilo 2400 komentara koji većinom opravdavaju ovakav potez vozača traktora, no javili su se i oni koji tvrde da ovo nije rješenje.

‘Ako netko napravi glupost, ne moraš i ti napraviti isto. Doći će ti policija i dobit ćeš kaznu‘. ‘Nema potrebe za ovakvom reakcijom, kao što si sam rekao, živimo u svijetu okruženi budalama, a ti si jedna od njih‘.

‘Zar ti nije lakše pokucati na vrata ispred kojih je parkiran Golf?‘ ‘Nazovi policiju ili vučnu službu i riješio si problem, ovako samo dodatno pogoršavaš situaciju‘, stoji u brojnim komentarima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. listopad 2024 17:07