PROBLEMI ZA LEGENDU

Ozbiljni problemi: Jeremy Clarkson je podvrgnut operaciji srca nakon što mu je pozlilo

Otkriveno je da mu je arterija začepljena te mu je ugrađen stent kako bi se arterija otvorila i omogućila protok krvi

Jeremy Clarkson

 Profimedia

Jeremy Clarkson otkrio je da je nedavno bio podvrgnut hitnoj operaciji srca, uključujući i ugradnju stenta, nakon što mu je iznenada pozlilo nakon povratka kući s odmora. Zvijezda emisija The Grand Tour i Clarkson‘s Farm, ovo napisao je u svojoj kolumni za novine The Sunday Times da se osjećao loše sa stezanjem u prsima i trncima u lijevoj ruci.

Napisao je: “Nisam imao srčani udar. Ali da nije tako izgledalo, nikad me ne bi poslali u bolnicu.”

image

Jeremy Clarkson

JAI1LN1/Backgrid UK/Profimedia

Slavni TV voditelj je dodao da je nekoliko dana prije, dok je bio na odmoru na otoku u Indijskom oceanu, morao "odvojiti trenutak da provjeri rade li mu udovi kako treba", kada je ustao, "mučio se" s plivanjem i nije se mogao spustiti niz stepenice “bez da ga je netko pridržavao za ruku”.

“Svi ovi problemi očitovali su se u jednom danu, što je ostatak mog odmora učinilo izuzetno opuštajućim jer sam samo sjedio u stolici pijući vino i jedući sir”, napisao je.

image

The grand Tour

Profimedia

“Međutim, kod kuće se naglo pogoršanje počelo ubrzavati. Probudio sam se u srijedu ujutro ne osjećajući se dobro. Bio sam mokar i osjećao sam stezanje u prsima.”

Hitna ga je odvezla u bolnicu John Radcliffe u Oxfordu, gdje je nakon pregleda isključen srčani udar. Ipak otkriveno je da mu je arterija začepljena, te mu je ugrađen stent kako bi se arterija otvorila i omogućila protok krvi.

image

July 21st, 2022 - Paris

Jeremy Clarkson Lisa Hogan arriving at Club 55 in Saint Tropez

****** BYLINE MUST READ: © Spread Pictures ******

****** No Web Usage before agreement ******

******Please hide the children‘s faces prior to the publication******

****** Stricly No Mobile Phone Application or Apps use without our Prior Agreement ******

Enquiries at Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,Image: 708882644, License: Rights-managed, Restrictions: WORLDWIDE, Model Release: no, Credit line: MCC/Spread Pictures/Profimedia

MCC/Spread Pictures/Profimedia

“Sljedećeg sam jutra otišao kući i evo me, dva sata kasnije, pišem ovo i na neki način razmišljam, kako je ovo bilo blizu”, zaključio je Clarkson u svojoj kolumni.

image

Clarksonova farma

Clarkson i njegovi suvoditelji James May i Richard Hammond priveli su kraju svoju uspješnu seriju Grand Tour u rujnu. Trojac je prethodno vodio BBC-jevu legendarnu emisiju Top Gear. Emisija "Clarksonova farma" za sada ima tri sezone, a i četvrta će biti objavljena vrlo skoro. Prema Clarksonovim nagovještajima nedavno bi mogla stići i peta sezona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2024 12:35