SLALOM PO AUTOCESTI

Poput početnika: Vladimir Putin u novoj Ladi skoro izazvao sudar s vlastitim osiguranjem

Nakon kratke vožnje u Ladi Auri, predsjednika su odmah okružili nervozni pripadnici osiguranja

Vladimir Putin u novoj Ladi

 Baku TC/ RU/ Youtube/screenshot

Ruski predsjednik Vladimir Putin jučer je otvorio novu dionicu autoceste M11 u regiji Tver koja povezuje dva najveća ruska grada Moskvu i St. Petersburg.

Putin je na svečanost otvaranja stigao za upravljačem nove Lade Aure, a tom je prilikom napravio početničku grešku s kojom je zamalo izazvao prometnu nesreću.

Kako bi izbjegao bijeli šator koji se nalazio na njegovoj strani autoceste, Putin je upalio lijevi pokazivač smjera i ušao u ‘kontrasmjer‘. No, ubrzo je promijenio odluku, skrenuo udesno i odlučio se vratiti na ‘pravu stranu‘ autoceste.

Sve s upaljenim lijevim žmigavcem.

Snimka otkriva da su njegovi čuvari ostali zatečeni nepredvidljivom reakcijom, no sve je završilo bez većih posljedica. Nakon kratke vožnje u Ladi Auri, predsjednika su odmah okružili nervozni pripadnici osiguranja.

image

Vladimir Putin u Ladi Auri

east2west news/WillWest News/Profimedia

Jedan od pripadnika njegova osiguranja dodao mu je jaknu dok je izlazio iz automobila, a stručnjaci procijenjuju da Putin nije nosio ‘pancirku‘. Drugi operativac nosio je crnu torbu u kojoj je vjerojatno bio ‘sklopivi štit‘ za zaštitu ruskog predsjednika od potencijalnog napada.

Ovo je bilo njegovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon pokušaja atentata na bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. kolovoz 2024 14:14