‘U ČEMU JE PROBLEM?‘

Tuning iz pakla: Policija zaustavila Passat ‘naoružan‘ solarnim pločama, daskama, vrećom za smeće...

Vlasnik je ostao u čudu i policiji izjavio da stalno vozi svoj prerađeni Passat, ali da se dosad nitko nije žalio ni na što
 Polizeipräsidium Westpfalz

Policija u njemačkom Kaiserslauternu pohvalila se neobičnim ulovom. U rutinskoj kontroli, policijski službenici zaustavili su vozača Volkswagen Passata koji svoj automobil preuredio na nevjerojatno loš način.

Naime, na krovu i prednjem poklopcu motora postavio je solarne ploče, a preko cijelog automobila razvučeni su kabeli pričvršćeni vezicama i ljepljivim trakama.

image
Polizeipräsidium Westpfalz

Na napajanje je spojeno i LED svjetlo na poklopcu motora, a kao što se može vidjeti na policijskim fotografijama, čini se da je vlasnik postavio i neku vrstu držača za pametni telefon postavljena iznad branika.

Ali to nije sve, uz krovnu kutiju postavljena je drvena ploča koja izgleda kao polica. Kuke su također zalijepljene na stražnjim bočnim staklima, a na suvozačevoj strani je bila pričvršćena vreća za smeće - uključujući njen sadržaj.

image
Polizeipräsidium Westpfalz

No policija nije oduševljena priloženim dodacima, kao niti konstrukcijom oštrih rubova od metalnih cijevi i stršećih vijaka na krovu, piše Bild.

Kada je policija zaustavila 24-godišnjeg vlasnika tuniranog Passata, on je ostao u čudu i izjavio da stalno vozi svoj prerađeni Passat, ali da se dosad nitko nije žalio ni na što.

image
Polizeipräsidium Westpfalz

Vlasniku je naloženo uklanjanje automobila iz prometa, a policija mu je objasnila da nije dovoljno samo ukloniti sporne dodatke, nego su ga poslali na izvaredni tehnički pregled prije nego što ponovno može koristiti svoj auto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:10