3 DAYS/1 PHOTO

VIDEO Koliko truda treba za samo jednu fotografiju testnog automobila!

Osim promocije snowboarda kao sporta, cilj projekta je i poticanje mladih se se maknu od računala i televizora te počnu baviti sportom

U sjeni skijaskih divova okupljenih oko Snow Queen Trophy utrke, skupina sljemenskih snowboardera lansirala je kratki film o trodnevnom nastajanju snježne skakaonice , izgrađene u svrhu fotografiranja skoka preko Autoklubovog testnog automobila . Glavna zvijezda ove priče, snowboarder Sandro Mur, izjavio je kako je ovo samo početak 'S.N.O.W.' projekta koji će u budućnosti uključivati mnogo veće skakaonice te čak i akrobatski avion.

- Naziv filma 3 DAYS/1 PHOTO u prijevodu s engleskog označava trodnevni trud uložen u nastajanje samo jedne jedine fotografije i naravno ovog dokumentarnog filma - ističe Elvir Tabaković, snimatelj i fotograf zaslužan za produkciju projekta.

- Osim promocije snowboarda kao sporta, želimo i utjecati na mlade ljude da se maknu ispred računala i televizora te shvate da bavljenje sportom osim pozitivnog utjecaja na zdravlje može biti itekako zabavno! - zaključio je Elvir.

Kako su se oni zabavili, pogledajte i sami:

3 DAYS / 1 PHOTO from Elvir Tabakovic on Vimeo.





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 22:17