croauto 2024.

Ekološki automobil godine

Punjenje automobila, ilustracija

 VW

Izdvojili smo pet novopridošlih električnih automobila koji svi do jednoga imaju jake adute u rukavu. Tko će od njih ponijeti titulu Ekološkog automobila godine odlučit će stručni žiri...

Citroën E-C3

image

Citroen E-C3

Citroen

Udoban u vožnji, bogato opremljen i s dosegom od 300 kilometara, ë-C3 može biti i mnogo više od isključivo gradskog automobila. Najbolje od svega, cijena je i bez državnih poticaja u razumnim okvirima.

Peugeot E-5008

image

Peugeot E-5008

Peugeot

Obiteljski SUV najveći je model izrađen na platformi STLA Medium. Usprkos impozantnim dimenzijama, dostupnoj konfiguraciji sa sedam sjedala i prtljažniku od 748 litrara, nudi uzorite performanse i doseg veći od 500 km.

Tesla Model Y

image

Tesla Model Y

Tesla

Nedavno redizajnirani crossover nudi se sada i sa sedam sjedala, a već osnovna izvedba nudi doseg od 455 kilometara, do stotke stiže za 6,9 sekundi i postiže 217 km/h. S izvedbom Long Range bez punjenja se prelazi 600 km.

Volkswagen ID.7

image

Volkswagen ID.7

Volkswagen

Putna krstarica s dosegom od 615 kilometara i mogućnošću brzog punjenja od 20 do 80 posto kapaciteta baterije za tridesetak minuta, ID.7 je izvrsno rješenje za dugoprugaške vožnje bez emisije CO2.

Volvo EX30

image

Volvo EX30

Volvo

Iako najmanji model u ponudi Volva, itekako privlači pažnju najsuvremenijom tehnologijom, legendarnom sigurnošću i moćnim pogonskim opcijama, koje uključuju i onu s pogonom na sva četiri kotača

Partner projekta

image

Croauto 2024. partner HEP

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. listopad 2024 15:13