NAJAVA

Ja li to moguće: Ova zvijer iz Indije će koštati samo 40.000 eura?

Hyperflux tvrtke Zuperspeed je potpuno električni coupe atraktivnog, pomalo supersportskog izgleda koji će biti lansiran u prosincu

Zuperspeed Hyperflux

 Zuperspeed. com

Teško se sjetiti nekog automobila iz Indije koji bi bio atraktivan ili sportski no to bi sr mogli uskoro promijeniti s ovim

modelom.

Hyperflux tvrtke Zuperspeed iz Bangalorea je potpuno električni coupe atraktivnog, pomalo supersportskog izgleda koji će biti lansiran u prosincu ove godine po ciljanoj cijeni između oko 40.000 i 45.000 eura (preračunato).

Iako još nisu objavljeni nikakvi detalji o pogonskom sklopu, tvrdi se da interno razvijeni motor ima 300 KS i omogućuje maksimalnu brzinu ograničenu na 250 km/h. Zuperspeed također cilja na masu od samo 1100 kilograma i doseg između 330 i 450 kilometara.

image

Zuperspeed Hyperflux

Zuperspeed. com

Zuperspeed također tvrdi da će također biti razmotrena i verzija s dva motora koja proizvodi najveću snagu od čak 800 KS.

I u unutrašnjosti kreatori ovog automobila najavljuju dosta luksuza i tehnologije s fokusom na umjetnu inteligenciju.

Hyperflux će isprva biti lansiran u Indiji, a nakon toga se očekuje proboj na ostala azijska tržišta i u Europu. No iako sve izgleda jako zanimljivo cijena auta nam djeluje malo preniska da bismo vjerovali kako će ovaj indijski auto postati i stvarnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. kolovoz 2024 23:27