JAMES MAY

Pogledajte video: Legenda Top Geara testirala Cybertruck - ‘Ovo je drsko, djetinjasto, ali i vrlo duhovito‘

Kapetan Slow, neočekivano nije "popljuvao" električni pick-up kamionet. Umjesto toga, svidio mu se iako nije obožavatelj ove vrste vozila

James May testira Tesla Cybertruck

 YouTube Screenshot

James May, dio legendarnog trojca iz Top Geara i The Grand Toura objavio je zabavan video test Tesle Cybertruck koji je na YouTubeu u manje od 24 sata skupio skoro milijun pregleda. May je poznat po svojim oštrim mišljenjima i imao je mnogo toga za reci tijekom vožnje Tesla Cybertrucka. Kapetan Slow, neočekivano nije "popljuvao" električni pick-up kamionet. Umjesto toga, svidio mu se iako nije veliki obožavatelj ove vrste vozila.

Dok Cybertruck ima hrabar dizajn i karoseriju od nehrđajućeg čelika koju je teško proizvesti, iznutra je još uvijek poznata Tesla sa svojim velikim zaslonom i minimalizmom.

Mayov auto također nije bio savršeno izrađen, s limom A-stupa koji je bio pogrešno poravnat s prednjim blatobranom. I dok se zbog vanjskog dizajna okreću glave bez obzira na mišljenje o izgledu, May je priznao da taj izgled također "čini da sve ostalo izgleda kvadratno".

image

James May testira Tesla Cybertruck

May je Teslu također nazvao "djetinjastom", "prilično šaljivom" i "zapravo vrlo drskom", ali je dodao da mu je "drago što postoji". Rekao je da ima dvojbe o zaslonima u automobilu, čak i onim Teslinim, koji sadrže sve kontrole koje vozačima trebaju, ali zahtijevaju od vozača da skrene pogled s ceste kako bi promijenio neke postavke.

image

James May testira Tesla Cybertruck

Iako May ne želi Cybertruck, bio je oduševljen dizajnom, dajući jedan prijedlog Elonu Musku - primijenite dizajn na nešto veličine modela Y ili manje. Bi li to dobro izgledalo? Tko zna, ali ako postoji neka tvrtka koja će to isprobati, onda je to Tesla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 22:09