krš i lom

Kakav blam: Divljao BMW-om M3 na ilegalnom susretu ljubitelja automobila i razbio se ‘pred nosom‘ policajaca

1995. BMW E36 M3 GT

 BMW

Iz SAD-a nam sve češće dolaze snimke razbijanja automobila na okupljanjima ljubitelja brzih auta i brzine. Najnovija žrtva je BMW M3 E36 u kojeg je vlasnik ugradio moćni GM-ov V8 motor. Ispostavilo se da je automobil imao previše snage da bi je vozač kontrolirao.

Na snimci se vidi se kako se vozač polako odlazi s mjesta okupljanja, a zatim snažno pritišće gas kako bi skrenuo pažnju na sebe brojnim okupljenim auto entuzijastima. Vjerojatno zbog hladnih guma, stražnji dio ubrzo gubi prianjanje, a da bi stvari bile gore vozač u tom trenutku prebacuje u drugu brzinu. Ta pogrešna procjena dovodi do potpunog zanošenja M3 u stranu. Auto zbog toga klizi bočno prije nego što stražnji dio udari u rubnik, nakon čega se prevrnuo na krov.

Ono što čini stvari još gorim za vozača je činjenica da je policijski automobil bio parkiran u neposrednoj blizini i policajci su vidjeli kako se cijela stvar odvija. Na svu sreću, M3 tijekom nesreće nije udario niti jednog posjetitelja okupljanja ili prolaznika, niti druga vozila.

Na kraju videa vozač izlazi iz prevrnutog BMW-a, i izgleda neozlijeđen, iako je njegovom egu sigurno trebalo malo više vremena da se oporavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 22:49