KODNO IME P780

Mansory monstrum u crnom: prerada Audija RS Q8 broji čak 780 KS uz čak 1000 Nm okretnog momenta!

SUV postavljen na 24-inčne naplatke do stotke juri za samo 3,3 sekunde i ne staje do 320 km/h
P 780
 Mansory

Tuning kuća Mansory poznata je po neobičnim preradama koje često nisu po svačijem ukusu, a posljednji u nizu projekata vezan je uz Audi RS Q8. Monstruozni SUV koji u serijskom izdanju iz 4,0-litrenog twin-turbo V8 motora izvlači 600 KS uz 800 Nm okretnog momenta za kupce Mansory prerada je previše običan, pa se tako tuning kuća pobrinula da zadovolji potrebe svojih klijenata.

image
P 780
Mansory

Krenimo od snage - ona nakon tuninga iznosi čak 780 KS uz 1000 Nm okretnog momenta. Treba li vam toliko u SUV modelu? Jednostavan odgovor je - ne. Ali, kupci ovakvih modela ne traže racionalna rješenja, već žele jedinstveni model. A Mansory RS Q8 pritom do stotke juri za samo 3,3 sekunde, što je pola sekunde brže o serijske izvedbe. Uz to, impresivno zvuči brojka od 320 km/h koliko iznosi maksimalna brzina.

image
P 780
Mansory

Očekivano, promjena ima i na karoseriji, no ovaj put sve je nekako odmjerenije u odnosu na lude prerade kakve inače očekujemo od Mansory tuninga. Tako je automobil dobio nove odbojnike, masivni difuzor i drugačije nastavke ispušnog sustava. Tu su i 24-inčni naplaci, a sve to izgleda impresivno, pogotovo u sjajno crnoj boji sa mnoštvom karbona. Cijena ovisi o točnim preferencijama kupca te se dobiva na upit. Pogledajte video ovog monstruma:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:01