Viralni video

Šok u vožnji: Pogledajte reakciju motociklista kojem se osa zavukla pod kacigu i ubola ga u nos

Prva reakcija je pokušaj uklanjanja kacige u vožnji, ali zakopčani štitnik za bradu to sprječava

Osa, ilustracija

 Profimedia

Tisućama godina ljudi insekti žive u suživotu na planeti Zemlji, a pojedini i danas, ništa neobično, kod mnogih izazivaju strah i nelagodu.

Međutim, iako mnogim ljudima ponekad smetaju insekti u svakodnevnom životu, kad insekt zasmeta vozaču tijekom vožnje motocikla, ta situacija može postati iznimno opasna. Leteći insekti tako mogu imati značajan utjecaj na sigurnost vožnje.

image

Motociklist, ilustracija

Profimedia

Internetom kruži viralni video motociklista kojem se osa zavukla pod kacigu i ubola ga u nos. U videu vidimo kako vozač primjećuje da mu se nešto uvuklo po kacigu, u trenutku ka je imao podignut vizir.

Prva reakcija je pokušaj uklanjanja kacige u vožnji, ali zakopčani štitnik za bradu to sprječava.

Nakon nekoliko sekundi napete drame u vožnji uspijeva zadržati hladnokrvnost, stati pored ceste i skinuti kacigu.

Kao što se može vidjeti u videu, osa ga je ubola u nos. Ugriz ovih insekata može uzrokovati bol i dovesti do ometanja pogleda na cestu, povećavajući rizik od gubitka kontrole nad motociklom.

Generalno, reakcija na ubod ose može se značajno razlikovati od osobe do osobe uz različite simptome. Od blage nelagode do teških alergijskih reakcija. Ovom motociklisti treba čestitati na zadržanoj hladnokrvnosti i činjenici da je sigurno sv odradio na svoju sreću i sreću suvozača...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. kolovoz 2024 21:33