OD SRPNJA

Stiže moderno izdanje kultne emisije: Legendarni "Pimp My Ride" se vraća

Netflix emisiju najavljuje kao humorističnu, no morat ćemo pričekati trailer da vidimo je li nova serija jednako luda kao original

Emisija Resurrected Rides

 Netflix Promo

Pimp My Ride je bila jedna od prvih automobilskih reality emisija i prije dvadesetak godina stekao je ogromnu popularnost diljem svijeta. Emisija se originalno prikazivala na MTV-u i trajala je šest sezona prije nego što je ukinuta 2007. godine. Koncept je bio vrlo jednostavan i desecima puta ponavljan u sličnim emisijama koje su pokušale kopirati original. U svakoj epizodi, automobil u lošem stanju je restauriran i modificiran, a rezultati su često bili izuzetno ekstremni, na rubu "cestovne legalnosti. Do 5. sezone za preradu automobila bili su zaduženi stručnjaci iz tvrtke West Coast Customs, a nakon toga je sve preuzela tvrtka Galpin Auto Sports.

Sada se Pimp my ride na neki način vraća. Duhovni nasljednik emisije zove se Resurrected Rides i prikazivat će se na streaming platformi Netflix. Osam epizoda nove serije bit će dostupno na streaming servisu od 24. srpnja.

image

Emisija Resurrected Rides

Netflix Promo

"Komičar i glumac Chris Redd bit će voditelj i on će s timom vrhunskih mehaničara svakodnevne automobile pretvarati u cool vozila", rekao je izvršni producent Rick Hurvitz, koji je također producirao Pimp My Ride prije 20 godina. Hurvitz je dodao da će "emisija kanalizirati duh i znanje originala."

Ari Shoeft, još jedan izvršni producent koji je prethodno radio s Hurvitzom na "Pimp My Ride", rekao je da je nova iteracija "ambiciozna emisija koja ispunjava želje".

Netflix emisiju najavljuje kao humorističnu, no morat ćemo pričekati trailer da vidimo je li nova serija jednako luda kao original ili će prerade ipak biti malo "normalnije".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. kolovoz 2024 22:13