DUGOROČNI NAJAM

Strah vas je kupovine auta? Novi trend na tržištu zaludio vozače diljem svijeta

Ova pametna alternativa oslobađa vas stresa i nudi predvidljivost najsitnijeg potencijalnog problema
 Carwiz

Kupovina novog ili rabljenog automobila većini ljudi predstavlja ogroman problem i veliki stres. Čak i kada uspješno zatvorite financijsku konstrukciju nove investicije, pred vama su i dalje mnoge zamke, od plaćanja obaveznog osiguranja do nepredvidljivih troškova održavanja, servisa i popravaka.

Postoji li alternativa kojom možete izbjeći sve navedene zamke?

Itekako postoji.

Novi trend na globalnoj razini je dugoročni najam vozila s kojim svi potencijalni problemi i brojne obaveze vlasništva nad automobilom više nisu vaš problem. Netko drugi će baš svaku sitnicu odraditi za vas.

Ova pametna alternativa oslobađa vas stresa i nudi predvidljivost najsitnijeg potencijalnog problema. I to bez dugoročnih financijskih obaveza.

Dugoročni najam je najam vozila u minimalnom trajanju od 30 dana, a prilagođen je svakom pojedincu što ga čini elegantnijim rješenjem od leasinga. Kod dugoročnog najma plaćate fiksni iznos svaki mjesec za korištenje vozila, ali bez obaveze otkupa.

Nakon isteka ugovora, jednostavno vratite vozilo ili odaberete novi model.

Cijene dugoročnog najma kreću već od 420 eura.

image
Carwiz

Koje su prednosti dugoročnog najma?

1) Jedna od ključnih prednosti dugoročnog najma vozila je fleksibilnost u odabiru i prilagodbi flote prema vašim potrebama. Ako ste primjerice suočeni s povećanjem ili smanjenjem obujma posla, dugoročni najam omogućuje da jednostavno povećate ili smanjite broj vozila u floti bez potrebe za značajnim ulaganjima u kupovinu novih vozila.

2) Dugoročni najam osigurava brzu zamjenu vozila u slučaju kvarova, što minimizira prekide u radu i omogućuje vam da nastavite poslovanje bez zastoja.

3) Nitko ne želi trošiti vrijeme čekajući u servisu, tražeći gume ili baveći se papirologijom, a dugoročnim najmom sve je brže i jednostavnije, jer sve navedeno odrađuje netko drugi.

4) Umjesto da brinete s gubicima vrijednosti pri prodaji vozila, dugoročnim najmom izbjegavate ove rizike i osiguravate stabilnost poslovanja. To znači da ne morate brinuti o amortizaciji vozila.

5) S dugoročnim najmom imate pristup najnovijim i najmodernijim modelima koji su opremljeni naprednim sigurnosnim sustavima.

6) Cijena je fiksna, što znači da nema nikakvih iznenađenja. Sve je unaprijed dogovoreno, pa možete planirati poslovanje bez straha od neočekivanih troškova.

image
Carwiz

Iako je dugoročni najam vozila sve popularnija opcija za privatne i poslovne korisnike, i dalje postoje brojne zablude koje odvraćaju ljude od ove praktične usluge.

- Tako mnnogi vjeruju da je dugoročni najam vozila financijski nepovoljniji od kupnje vozila, no to nije uvijek slučaj. Dugoročni najam uključuje sveobuhvatne troškove održavanja, što može biti mnogo povoljnije nego suočavanje s iznenadnim troškovima popravka ili gubitkom vrijednosti pri prodaji vozila.

- U dugoročnom najmu ste ograničeni na određene modele ili marke? Ne. Istina je da možete birati iz vrlo širokog portfelja vozila.

- Dugoročni najam podrazumijeva stroge i krute ugovore koje je teško promijeniti? Netočno. U stvarnosti su ugovori o najmu vrlo fleksibilni, s opcijama prilagodbe trajanja najma ili uvjeta prema vašim željama.

- Dugoročni najam nije samo za poslovne korisnike ili pojedince, to je odlična opcija i za obitelji i fizičke osobe. S mogućnošću odabira prostranih vozila, dugoročni najam može savršeno odgovarati potrebama obiteljskih putovanja i svakodnevnih obaveza.

image
Carwiz

Leasing ili dugoročni najam?

Iako je leasing dobar izbor za one koji žele dugoročno ulaganje u vozilo, dugoročni najam je bolja opcija za one koji žele slobodu, fleksibilnost i kontrolu nad svojim financijama bez dugoročnih obaveza.

Dakle, ako ne želite biti sputani dugogodišnjim ugovorom i želite imati slobodnije ruke, dugoročni najam je pametniji izbor.

Carwiz nije samo rent-a-car kompanija, oni mogu biti i vaš partner koji prilagođava svoje usluge svakom klijentu i njegovom tempu privatnog i poslovnog života.

Za više detalja oko dugoročnog najma, uvjeta i ponuda kontaktirajte Carwiz na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona +385 1 4094 451.

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s Carwizom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 10:10