čudnovati napuhanac

Je li ovo najbolja zaštita za aute? Ogroman mjehur štiti od ogrebotina, vatre, uboda, pa čak i cigle

“Nikada više ne brinite o sigurnosti svog vozila”, poručuje proizvođač ove zaštitne kapsule za automobile

Automobili, ilustracija

 Profimedia

Ovaj inovativni zračni mjehur štiti automobil ne samo od vremenskih neprilika, već i od vatre, udaraca, pa čak i mogućnosti pada crijepa s krovova visokih zgrada, a napuhuje se za samo tri minute.

Kada parkirate svoj automobil, nikad ne znate kojim rizicima vozilo može biti izloženo, čak i kada je u vašoj garaži kod kuće. Udarci, ogrebotine, nakupljanje prašine, korozija, ptičji izmet... neke su od prijetnji na ulici ili u garaži.

Svi su oni neizbježni čimbenici i utječu na stanje karoserije, laka i održavanje vozila. Bilo ih je gotovo nemoguće kontrolirati, sve do sada. Američka tvrtka Car Capsule plasirala je na tržište ovaj proizvod. Pa ćemo ga i mi tako zvati – auto kapsula.

@aiboygirlfriends

Title: Ultimate Protection with Inflatable Car Shield ?✨ Keep your car in showroom condition with the Inflatable Car Shield! This sleek black, inflatable car cover provides the ultimate indoor protection, enveloping your vehicle in a durable bubble. Perfect for safeguarding against dust, dings, and scratches, this car capsule is a must-have for any car enthusiast. ??️ #InflatableCarShield #CarProtection #CarBubble #IndoorCarCover #CarStorage #VehicleCare #ProtectYourRide #CarCapsule #PristineCar #GarageEssentials

♬ original sound - Caen Johansen

Ona je izrađena od PVC-a (termoplastični materijal), može se napuhati u samo tri minute, a navodno je otporna na vatru, oštricu noža pa čak se neće ništa dogoditi i ako na zračnu kapsulu bacite ciglu. Mjehur ima poseban zaštitni premaz pa tako štiti vozilo i od prašine.

Tvrtka Car Capsule na svojem je internet portalu objavila nekoliko videa u kojima se testira učinkovitost navlake za napuhavanje. Sve počinje bacanjem bezopasne metle, a završava bacanjem metalnih ljestava i drugog alata na plastiku. Rezultat?Potpuna zaštita automobila.

“Osim toga, proizvod ima izdržljivu bazu koja ne ostavlja mrlje, što vašem automobilu osigurava maksimalnu zaštitu godinama. Postavite ga bilo gdje u zatvorenom prostoru, kao što su garaže ili skladišta i nikada više ne brinite o sigurnosti svog vozila,” napominje proizvođač.

E sad, koliko cijela stvar košta, sigurno ste se i vi zapitali. Službena stranica Car Capsule nudi više opcija mjehura, ovisno o potrebama i veličini, pa cijena varira od 500 do 800 eura.

Na tržištu postoje i drugi proizvođači koji nude nešto slično za motoikle, konzervaciju starodobnih vozila...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 10:51