POKLONIO PA UGASIO?

Čečenski vođa Ramzan Kadirov: ‘Elon Musk je daljinski onesposobio moj Tesla Cybertruck, ne mogu nikuda!‘

"To nije lijepo od Elona Muska. Od srca daje skupe darove i onda ih daljinski isključi”, rekao je čečenski vođa

Ramzan Kadirov uz svoj Tesla Cybertruck

 Handout/Kadyrov 95/Zuma Press/Profimedia

Ramzan Kadirov, moćni čelnik ruske Čečenske Republike i vjeran saveznik Vladimira Putina, optužio je Elona Muska u četvrtak da je onesposobio njegov Tesla Cybertruck. Kadirov se još prošlog mjeseca pohvalio kako je moćni pick-up dobio na poklon od šefa Tesle.

Kadirov, koji Čečenijom vlada željeznom rukom više od 17 godina, u kolovozu je podijelio video na kojem se vozi u električnom automobilu koji ima montiran mitraljez na krovu. Kadirov je tom prilikom rekao da je dobio vozilo od Muska, što je šef Tesle ubrzo demantirao u objavi na X-u.

“Sada, nedavno, Musk je daljinski onesposobio Cybertruck”, rekao je Kadirov u objavi na svojem Telegramu. “To nije lijepo od Elona Muska. Od srca daje skupe darove i onda ih daljinski isključi”, rekao je čečenski vođa.

image

Ramzan Kadirov uz svoj Tesla Cybertruck

Planetpix/Alamy/Alamy/Profimedia

Kadirov je u svojoj objavi na društvenim mrežama ustvrdio da je vozilo koje je dobio korišteno u borbi i poslano u Ukrajinu, gdje se "pokazalo odličnim".

image

Ramzan Kadirov uz svoj Tesla Cybertruck

EyePress News/Shutterstock Editorial/Profimedia

Sin bivšeg pobunjeničkog ratnog čečenskog zapovjednika, Kadirov je sada jedan od Putinovih najglasnijih pristaša. Tijekom rata, u Ukrajinu je poslao tisuće čečenskih vojnika kako bi pomogao Putinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 15:38