U ‘GTA STILU‘

Kao u igrici: Ukrala Hondu Civic na testnoj vožnji, izazvala niz nesreća pa skočila s mosta

Kaos je započeo nedugo nakon što je Melina Logan uzela novi Civic na probnu vožnju, ali se nije vratila

Policijska potjera u SAD-u

 YouTube Screenshot

27-godišnja žena uhićena je nakon što je ukrala Hondu Civic iz auto salona u blizini Miamija na Floridi i bježala od policije kroz gusti promet usput se sudarivši s nekoliko drugih vozila, a sve je završilo potpuno neočekivanim ishodom.

Kaos je započeo nedugo nakon što je Melina Logan uzela novi Civic na probnu vožnju, ali se nije vratila. Policija ju je brzo locirala i dala se u potjeru prometno zagušenom autocestom brzinama koje su povremeno dosezale gotovo 150 km/h.

image

Policijska potjera u SAD-u

YouTube Screenshot

Snimka kamere iz auta koju je objavila policija prikazuje jednog policajca kako progoni Logan. Da bi stvari bile gore i sam policajac u jednom trenutku udara u drugo policijsko vozilo i u civilni pick-up automobil, no nastavlja potjeru kao da se ništa nije dogodilo. Unatoč iznimno gustom prometu, Logan se tijekom potjere neko vrijeme uspješno probija kroz gužvu i tom prilikom udara u još najmanje pet drugih vozila. Ipak, potjera završava ubrzo nakon toga kada je Honda Civic udarila u stražnji dio kamiona i zaustavila se uz rub autoceste.

image

Policijska potjera u SAD-u

YouTube Screenshot

No tada stvari postaju još spektakularnije. Policajac trči do automobila s izvučenim pištoljem, no to ženu nije spriječilo već je polako izašla iz automobila, popela se na ogradu mosta i skočila u jezero. Bijeg u stilu igrice GTA, ipak nije završio dobro za ženu. Više policajaca vidjelo je kako je skočila, a pratio ju je i lokalni medijski helikopter tako da nije imala nikakvih izgleda pobjeći plivanjem. Ubrzo ju je policija izvukla iz vode i uhitila.

image

Policijska potjera u SAD-u

YouTube Screenshot

Televizijska postaja Local10 izvijestila je da se Melina Logan sada mora suočiti s optužbama za tešku krađu i napad na policajce. No, s obzirom na sve što se može vidjeti na snimci, sigurni smo da će se optužnica osjetno proširiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 00:17