Katapultirani

‘Otac iz pakla‘: Djeca u pelenama nasred autoceste izletjela iz auta zato što ih nije vezao, uslijedio je horor

Na video snimkama s mjesta događaja vidi se dvoje mališana kako sjede na asfaltu, nekoliko desetaka metara od prevrnutog terenca

Nesreća u SAD-u

 YouTube Screenshot

Zastrašujuća snimka dvoje djece u pelenama kako puze po teksaškoj autocesti nakon teške nesreće ostavlja bez riječi. Mališani su nekim čudom preživjeli bez težih ozljeda, unatoč tome što su katapultirani iz vozila koje se prevrnulo.

Nesreća se dogodila na autocesti Interstate 10 u Freeportu u nedjelju, 11. kolovoza. U njoj su sudjelovala dva vozila za koja se čini da su srebrni Jeep Wrangler i bijela limuzina. Nakon sudara, Jeep se nekoliko puta prevrnuo prije nego što se zaustavio preokrenut, na krovu.

Na video snimkama s mjesta događaja vidi se dvoje mališana kako sjede na asfaltu, nekoliko desetaka metara od prevrnutog terenca.

image

Nesreća u SAD-u

YouTube Screenshot

U videu možemo vidjeti kako mališani u pelenama pokušavaju ustati i hodati, dok jedan čovjek prilazi najmlađem, a drugi trči prema najstarijem.

Nema informacija jesu li zadobili vanjske ili unutarnje ozljede, ali lokalni mediji javljaju kako su prevezeni u bolnicu u teškom stanju, ali izvan životne opasnosti.

Prema navodima policije, djeca u dobi od 1 i 4 godine katapultirana su iz Jeepa jer nisu bila propisno vezana u dječjim sjedalicama. Govoreći za KPRC 2, policajac Thomas Gilliland rekao je da su mališani "sjedili na stražnjem sjedalu i nisu bili vezani".

image

Nesreća u SAD-u

YouTube Screenshot

Šerif okruga Harris, Ed Gonzalez, objavio je sljedeću objavu na X: “Pripadnici HCSO Texasa reagirali su na veliku nesreću na glavnim trakama istočne autoceste u Freeportu. Sudar dva automobila u kojem se jedan od automobila nekoliko puta prevrnuo uzrokujući izbacivanje putnika. U automobilu su bili jedna odrasla osoba i dvoje djece. Prevezeni su u bolnicu. Nema prijavljenih ozljeda putnika u drugom automobilu.”

Video je postao viralan na društvenim mrežama, izazvavši žestoke osude vozača Jeepa za kojeg se kaže da je otac djece. Nadamo se da će vozač snositi posljedice svojeg suludog postupka i da će se djeca brzo oporaviti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. kolovoz 2024 10:37