jedna putna

Pio pivo i vozio, a kad ga je policija izgurala s ceste ispalio je: ‘Samo trenutak, da popijem do kraja‘

Policija je napravila PIT manevar i vozilo je sletjelo s ceste i prevrnulo se. Nakon toga je uslijedila nevjerojatna scena

Alkoholizirani vozač, ilustracija

 Profimedia

Policija u SAD-u ima prilično ekstremni način zaustavljanja bjegunaca. Već smo se nagledali videa opasnih PIT manevara u kojima policajci svojim autima izvrte i izguraju auto bjegunca s ceste, no ovakav završetak potjere još nismo vidjeli.

Sve se to dogodilo u Forrest Cityju, naselju u američkoj saveznoj državi Arkansas. Lokalna policijska uprava je s više vozila jurila za Dodge Ramom čiji vozač se nije htio zaustaviti nakon počinjenog prometnog prekršaja.

image

Policijska svjetla, ilustracija

Alamy/Profimedia

Automobil bjegunca je u jednom trenutku dostignut, policija je napravila PIT manevar i vozilo se izvrtjelo, sletjelo s ceste, prevrnulo i na kraju se zaustavilo u jarku. Nakon toga je uslijedila nevjerojatna scena. Vozač se nekako izvukao iz razbijenog pick-upa, izvadio limenku piva i snažno potegnuo iz nje dok je drugu ruku držao u zraku u znak predaje.

image

Alkoholizirani vozač, ilustracija

Profimedia

Sada se suočava s brojnim optužbama među kojima su vožnja u pijanom stanju, vožnja s oduzetom dozvolom, vožnjom bez korištenja sigurnosnog pojasa, vožnja neosiguranog vozila, nepropisno prestrojavanje, nepoštivanje uređaja za kontrolu prometa...

Sigurno ga čeka velika novčana kazna i vjerojatno poduži boravak iza rešetaka, pa bi mu ova piva mogla biti posljednja na duže vrijeme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 00:18