POGLEDAJTE VIDEO

Riba pala s neba i razbila vjetrobransko staklo na Tesli: Bizaran incident snimila kamera

Nadzorna kamera s Tesle je uhvatila trenutak ‘napada‘ ribe na automobil

Riba pala s neba i razbila vjetrobran Tesle

 YouTube Screenshot

Jeff i Cynthia Levine iz mjesta Atlantic Highlands u SAD-u ostali su u šoku kada su na vjetrobranskom staklu svoje Tesle pronašli veliku pukotinu i shvatili što ju je uzrokovalo.

image

Riba pala s neba i razbila vjetrobran Tesle

YouTube Screenshot

"Auto je počeo trubiti, nisam znala kako to ugasiti", rekla je Cynthia. “Izašla sam, a muž je bio negdje u dvorištu, čuo je tresak, ali nije se obazirao na to. Bili smo zapanjeni gledajući ovo i rekla sam mu da izgleda kao da na vjetrobranskom staklu ima ribljih krljušti i krvi."

Ubrzo su pored automobila pronašli i uzrok oštećenja, poveću ribu koja je "iz vedra neba" pala na automobil. To je potvrdio i pregled nadzorne kamere Tesle na kojoj je jasno vidljiv trenutak kada riba pada na auto.

No kako je moguće da je riba "doletjela" do auta? Sve se dogodilo blizu rijeke Navesink i zaljeva Sandy Hook gdje ima vrlo mnogo riba. Jeff i Cynthia vjeruju da je orao ulovio ribu, te je zatim iz nepoznatih razloga ispustio na njihovu Teslu. Levineovi imaju i konkretnog osumnjičenog te krive "stanara" koji živi na njihovom imanju.

image

Riba pala s neba i razbila vjetrobran Tesle

YouTube Screenshot

"Imamo orlovo gnijezdo u našem dvorištu... pa mislimo da je to vjerojatno bio taj orao", rekla je Cynthia za NJ.com.

Ovo nije prvi put da je riba koja pada s neba prouzročila značajnu štetu. U kolovozu 2023. još jedna riba pala u New Jerseyju, sletjela na dalekovod i izazvala nestanak struje na nekoliko sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. kolovoz 2024 09:00