ZADNJA OPOMENA

Volkswagen zaprijetio Wolfsburgovim nogometašima!

Vrijeme je da nam napokon nešto date zauzvrat, nama i navijačima! Svoje egoizme igrači moraju zaboraviti i sasvim se fokusirati na ostanak u Bundesligi - poručio je predsjednik Nadzornog odbora VfL Wolfsburga Francisco Javier Garcia Sanz..

Rođeni Španjolac, član Upravnog odvora Volkswagen AG-a, autokoncerna koji u svom vlasništvu drži i bundesligaški nogometni klub iz Wolfsburga, neuobičajenom je prijetnjom upozorio skupocjene igrače svoje momčadi da napokon zasuču rukave, zanemare vlastite osobne interese i sebičnosti, te prionu poslu za dobrobit momčadi koja , rekao je Garcia, "mora ostati u Bundeligi".

- Svoje egoizme igrači moraju zaboraviti i sasvim se fokusirati na ostanak u Bundesligi. Ne reagira li momčad u ovom trenutku primjereno i odgovorno, suočit će se s bolnim konzekvencama - rekao je Garcia ne otkrivši na što konkretno misli. - Vrijeme je da se igrači počnu ponašati odgovorno. Mi smo u proteklim dvjema godinama učinili uistinu sve za njih.

- Sada je vrijeme da nam momčad nešto da zauzvrat, baš kao i navijačima, koji je požrtvovno podržavaju čitave sezone iako igra loše - dodao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 22:11