Štednjak za kraljevske obroke

Njeno veličanstvo SMEG Victoria štednjak: Tradicionalni dizajn i vrhunska kvaliteta za kuhinju iz snova

Kuhinja je u nekim domovima centralna prostorija. Ako imate osjećaj da joj nedostaje "ono nešto", kako biste se osjećali savršeno ugodno u njoj, na dobrom ste mjestu, jer vam u ovom članku želimo predstaviti njeno veličanstvo Victoria štednjak iz SMEG-a.   Priuštite sebi i svojim gostima više od samog obroka, oslobodite svoju kreativnost, usudite se napraviti neočekivano i poslužite jela za pamćenje – ostavite nezaboravan dojam. Evo kako!

Bez obzira kuhate li svakodnevno zato što morate ili samo želite imati udobno i moderno mjesto na kojem ćete tu i tamo nešto ukusno pripremiti, lijepo dizajnirana kuhinja je imperativ. Osim što mora dobro izgledati, bitno je i da je prilagođena vašem životnom stilu, željama i potrebama. Kuhinja je pravo središte zbivanja, mjesto gdje ujutro pripremamo doručak za sebe i svoju obitelj i ispijamo svoju prvu kavu, i mjesto je gdje naša kreativnost dolazi do izražaja. Zato s posebnom pažnjom planiramo i uređujemo ovaj ključan dio našeg doma kako bi naša savršena kuhinja bila idealan spoj ljepote i funkcionalnosti. No, kuhinja osim što mora biti privlačna mora biti opremljena uređajima koji će nam pomoći da bez puno muke pripremimo ukusna jela.

Kuhinja je u nekim domovima centralna prostorija. Ako imate osjećaj da joj nedostaje "ono nešto", kako biste se osjećali savršeno ugodno u njoj, na dobrom ste mjestu, jer vam u ovom članku želimo predstaviti njeno veličanstvo Victoria štednjak iz SMEG-a.

Sve je u detaljima, a SMEG strast prema kuhanju i stilu uvijek je vidljiva u kolekcijama. Kuhinje sadržane u ovom postu stilski su lijepe, jednostavne, čistih linija, luksuznih tekstura u neutralnim bojama i izgledaju zaista dobro. Smeg proizvodi štednjake koji spajaju dizajn i tehnologiju u unikatnom stilu, gdje funkcionalnost dobiva posebno mjesto. Unutar relativno kompaktnog kuhinjskog prostora, rasponi nude mnoštvo svestranog prostora za kuhanje. Budući da mogu imati do sedam plamenika za kuhanje i četiri ili pet pećnica / roštilja, savršeni su za velike obitelji ili oduševljene domaće kuhare.

SMEG je uvijek posvećivao posebnu pozornost karakteristikama kod uređaja za domaćinstvo, tako da ni novi štednjaci linije Victoria nisu iznimka. Stvaranje unikatnog dizajna novih Victoria štednjaka nalazi se u motivima viktorijanskog doba te same kraljice Viktorije.

Inovativni štednjaci poput Victorije mogu se postaviti između kuhinjskih elemenata, kao alternativa ugradbenim uređajima. Dobra izolacija topline te izvrstan sustav hlađenja štite namještaj od posljedica visokih temperatura.

Štednjak Victoria od 90 cm tradicionalnog dizajna, dostupan je u krem i crnoj boji. Model od 90 cm ima 5 plamenika i pećnicom od 119 litara i 7 programa kuhanja, dok model od 110 cm ima 7 plamenika, 2 pećnice od 63 litre i jednu manju od 33 litre., te je dostupan u šest boja (inox, roza, pastelno plava, crna, krem i bordo).

Victoria štednjaka ima modele s plinskim i indukcijskim pločama za kuhanje. Rešetke od gusa na plinskim pločama za kuhinje otporne su na visoke temperature te su izdržljive. Indukcijske ploče za kuhanje osiguravaju minimalno vrijeme kuhanja. Za razliku od ugradbenih ploča, plinske ploče za kuhanje na SMEG štednjacima zaštićene su od prolijevanja tekućine preko ruba. Površina može zadržati 4.5 litre tekućine.

Štednjak Victoria ima višeprogramske ventilirajuće pećnice u kojima toplina dolazi s vrha i dna pećnice, a ravnomjerno je raspoređuje unutarnji ventilator. To omogućava istovremeno kuhanje više jela na različitim nivoima. Unutrašnjost pećnice prekriva emajl, lagan je za čišćenje jer se masnoća na njega ne prianja, te je otporan na širok spektar kuhinjskih kiselina.

Unutarnje staklo na vratima pećnice ima veoma glatku površinu, bez vijaka, prljavština se nigdje ne zadržava,stoga je jednostavno za održavanje.

Well lit modern kitchen interior finished in a traditional manner with built in cupboards and range cooker.

Victoria štednjaci nam omogućuju i dodatnu zapremninu pećnice sa širom unutrašnjosti. Kod modela štednjaka širine 90 cm, zapremnina je 119 l, što dopušta uporabu širokih pladnjeva za pečenje i pripremanje velikih obroka. Oba modela su svakako kraljice svake kuhinje u koju uđu.

Ako nemate mjesta u vašoj kuhinji za velike štednjake iz serije Victoria možete pronaći i male ugradbene pećnice od 60 cm. Pećnice od 65 litara dostupne su u crnoj, bijeloj, krem i inox boji. Potpuno manualne ili polu digitalne, ovisno koje funkcije želite od svoje pećnice.

Mikrovalne ili kombinirane male pećnice u visini od 45 cm, ali u širini od 60 cm, koje je i veličinom i stilski prate velike pećnice.

Za potpunu funkcionalnost kuhanja tu su i plinske te indukcijske ploče za kuhanje od 60 ili 72 cm.

Serija Victoria u svom asortimanu ima i nape u istom dizajnu kao i hladnjake koji se u potpunosti uklapaju u cijelu seriju. Isti materijali, obrada, boje, detalji, izgled loga, ručkica ili upravljačkih gumbova.

Kupnja kuhinjskih uređaja velika je investicija u kuhinji, ali sa Smeg štednjakom koji spajaju dizajn i tehnologiju u unikatnom stilu, gdje funkcionalnost dobiva posebno mjesto, zasigurno nećete pogriješiti.

Posjetite SMEG trgovinu i odaberite svoj štednjak za kraljevske obroke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. ožujak 2024 09:17