Za visoke, dvodijelne fronte u gornjem ormariću - Podizni okov AVENTOS HF SERVODRIVE

  • Visoko spuštajući preklop AVENTOS HF idealan je sustav okova za visoke i srednje gornje ormariće. Tako čak i velike fronte pružaju veliku slobodu za kretanje – a ni ne trebaju se stalno zatvarati tijekom kuhanja.
  • Moguće su kombinacije različitih boja i materijala, a mogu se izvesti i asimetrične fronte.
  • Dug vijek uporabe
  • Dovoljan je samo lagani dodir fronte i preklopi se već otvaraju pomoću mehanizma SERVO-DRIVE za AVENTOS (električna podrška).
  • Čak se i velike i teške fronte pomiču prema gore kao da gravitacija i ne postoji. Komforno i jednostavno zatvaranje: Za to će se pobrinuti lako dostupni prekidač na stranici korpusa. Zahvaljujući sustavu BLUMOTION namještaj se zatvara tiho i lagano.
  • Vrata se otvaraju bez napora čak i u slučaju teških fronti.
  • Zaštita od prignječenja prstiju zbog inovativne konstrukcije među spojnice CLIP TOP

PREDNOSTI

1. Komforan pristup

2. Kako se preklopi kod otvaranja pomiču u potpunosti prema gore, a time se miču iz prostora kretanja, korisnici kuhinja imaju vrlo dobar pristup unutrašnjosti ormara.

3. Ručna upotreba

4. Unatoč električnoj podršci pri otvaranju, preklopi se u svakom trenutku mogu ručno otvoriti ili zatvoriti. Sustav SERVO-DRIVE za AVENTOS ne može se oštetiti na taj način.

5. Detekcija predmeta

Rukovanje sustavom SERVO-DRIVE za AVENTOS u potpunosti je bezopasno. U slučaju da fronta udari u određeni dio tijela ili predmet, postupak otvaranja odnosno zatvaranja zaustavlja se odmah automatski.

6. Deaktiviranje

Sustav SERVO-DRIVE za AVENTOS može se jednostavno deaktivirati – po mogućnosti pomoću preklopne utičnice. To je prije svega korisno prilikom čišćenja fronti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. srpanj 2024 18:19