SJAJNA IDEJA

Američka glumica Katie Holmes oduševila sve super URADI SAM idejom za darove ove godine

Instagram @katieholmes212
Zašto ove godine ne biste razveselili obitelj i prijatelje ovim jednostavnim i sentimentalnim darom?

Znamo da je Božić tradicionalno rezerviran za druženje unutar kruga obitelji i prijatelje uz ukusnu hranu, i sve one dobre stvari koje novac ne može kupiti. Ali također znamo da ove godine neke od tih dragocjenih stvari neće biti moguće. Naravno, ne kažemo da kupnja stvari može popuniti tu prazninu, ali sa svime što se događa pronalazak savršenog poklona za voljenu osobu mnogima neće biti prioritet ovih blagdana.

Uz to, puno zamotanih poklona ispod bora u dekorativne papire, vrpce i kartice može stvoriti prilično puno otpada. Ali Katie Holmes ima sjajnu ideju za izradu poklona koje će vaši prijatelji i obitelj željeti zadržati kao lijepu uspomenu još godinama koje dolaze.

Katie je profesionalac u proslavama blagdana na daljinu. S obitelji i prijateljima zbog obaveza već tradicionalno komunicira putem telefona gdje se svi članovi izmjenjuju u pjevanju. Budući da će slavlje ove godine biti virtualno, odlučila je pretvoriti telefonske pozive u sretne trenutke ulovljene kamerom.

Naime, glumica bilježi ove posebne trenutke svojim Polaroid fotoaparatom, a na poleđini piše zahvalnice i čestitke koje zatim šalje prijateljima i obitelji. Možete ih čak pretvoriti u zabavne oznake koje ćete staviti na bocu vina za jednostavan, ali vrlo promišljen poklon.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 02:00