NOVI TREND U DOMOVIMA

Budite ispred svih ovih blagdana i nabavite ovo božićno drvce: Sezonska čarolija neće izostati

 RYMASHEUSKAYA VOLHA/GETTY IMAGES

Jesu li dva božićna drvca bolja od jednog? Čini se da jesu, jer novi podaci otkrivaju da je dvostruko drvce ovogodišnji svečani trend. Čini se da je trend dvostrukog drvca posebno popularan među obiteljima s djecom, jedno drvce je za odrasle, a drugo drvce za djecu na kojem mogu izraziti vlastitu kreativnost i izložiti svoja školska remek-djela.

Osim toga, ako udvostručite drvce ovog Božića, udvostručite ćete i božićni duh. Ove sezone predviđamo da će dva drvca biti trend koji će vaš blagdanski dekor podići na ljestvici ukrašavanja. Blagdanski dekor je nešto što bi trebalo biti bezvremensko. Zasigurno već godinama vadite iste kutije dekora s tavana, pa zašto onda ne biste ove godine uključili više od jednog drvca u već uhodanu shemu ukrašavanja? Igrajte se s različitim visinama, baš kao što biste napravili da uređujete policu.

Sviđa nam se ideja da se koristi manje pokraj većeg drvca - tako mogu udobno sjediti u kutu umjesto da im je potreban simetričan raspored. Osim toga, uključivanjem više drvaca možete stvoriti malu šumu, koja pridonosi čaroliji sezone.

Stilski aranžmani dvostrukih božićnih drvaca su beskonačni i, ovisno o blagdanskom izgledu koji želite postići, jedina briga je da kupnja dvostrukog drvca obično znači duplo trošenje. Srećom, Amazon Home Decor ili Temu ima rasprodaju i ima božićna drvaca, koja su trenutačno upola jeftinija — ovdje možete kupiti dva drvca po cijeni jednog!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. listopad 2024 10:44