ČAS POSLA

Dizajnerski trik koji sa stilom skriva svaku razvodnu kutiju: Bol u oku mnogih, samo napravite ovo

 ANDREY SAYFUTDINOV/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Ponekad stvarno zapnemo s neatraktivnim, ali bitnim detaljima koji su zbog nužde loše postavljeni na vidljivom mjestu. Premještanje komunalnih kutija može biti vrlo skupo (ili nemoguće ako ste u najmu), pa što učiniti kada se usred vašeg doma nađe problem s razvodnom kutijom?Jedan od načina da riješite problem je prekrivanje kutije umjetničkim djelom (koje se lako uklanja kada je potrebno) i postavljanje zadivljujuće zidne galerije kako biste imali dojam kao da je oduvijek trebala biti tu.

Prije nego počnete s planovima za zidnu galeriju, bitno je pronaći umjetničko djelo koje je dovoljno veliko da pokrije električnu ploču ili drugu ružnu instalaciju na zidu. Za bilo koji predmet koji malo strši iz zida, razmislite o platnu sa šupljom stražnjom stranom kako biste stvorili podlogu za umjetnine koja će ga prikriti. Nakon što ste odabrali svoj glavni komad, spremni ste za početak skupljanja umjetničkih djela i planiranja prekrasne zidne galerije u kojoj ćete uživati ​​umjesto da buljite u tu ružnu električnu ploču.

Pogledajte video!

Odabir umjetničkih djela i priprema zidne galerije

Postoje dva načina za stvaranje zidne galerije. Prvi je uskladiti veličine okvira i završne obrade kako bi se stvorila ujednačena mreža. U ovom slučaju, umjetničko djelo koje je dosljedno u boji najbolje funkcionira za stvaranje kohezivne i jednostavne izjave. Drugi je prikupljanje eklektičnih umjetnina, različitih veličina okvira, završnih obrada okvira, pa čak i predmeta za stvaranje umjetničke galerije na zidu. Tema može varirati i nema potrebe da se podudaraju, ali bi trebale postojati slične boje ili drugi elementi koji povezuju dijelove.

@chloejjarri Your interior bestie is back with an easy and fun way to cover up those hideous electrical switch boxes in your walls. Home hacks all 2024 👩🏽‍🎨 #homehacks #homedecor #home #interior #gallerywall ♬ Can I Call You Rose? (Cover) - SOLOMON

Iako je ideja rešetke jednostavna, zahtijevat će malo više planiranja kada je u pitanju postavljanje. Najbolje je napraviti probu kako biste spriječili nepotrebne rupe u zidu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. listopad 2024 06:08