kako se vama sviđa?

Dnevni boravak Jennifer Aniston. Jedni su oduševljeni, a drugi zgroženi: ‘Izgleda tužno i ledeno!‘

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK/

Slavna američka glumica Jennifer Aniston jako voli dizajn interijera, uređenje prostorija u svom domu i općenito estetiku. Pokazala je i dokazala to već nekoliko puta objavivši fotografije svojih domova na raznim lokacijama, a sada je holivudski dizajner interijera Stephen Shadley pokaza kako izgleda kutak za razgovor u dnevnoj sobi Jennifer Aniston.

image
IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK/

Obožavatelji su ispod njegove objave na Instagramu imali podijeljenja mišljenja o uređenju ove prostorije. I dok su neki pohvalili kako je opremljena, drugi su žestoko kritizirali.

"Kakav bi se razgovor mogao voditi u ovakvoj prostoriji? Nema tu ništa toplo, atmosfera nije prijateljska. Čak izgleda kao da tamo nitko ne živi", piše jedan obožavatelj. "Izgleda ledeno i tužno, zastrašujuće, podsjeća me na odvjetnički ured. Jako monotono, ne djeluje nimalo opuštajuće", dodaje drugi. Kutak za razgovor zamišljen je kao zaseban dio dnevnog boravka, naglašen zasebnim tepihom, a sastoji se od zaobljenog kauča i pripadajućeg taburea u obliku polumjeseca. "Ne bi li oni koji pričaju trebali sjediti jedni preko puta drugih i gledati se?", pitanje je koje se našlo među komentarima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. rujan 2024 21:15