počinje ultra europe

Evo gdje je dostupan smještaj s pogledom na festivalsku arenu

 TOM DUBRAVEC/ CROPIX/CROPIX

AC Hotel by Marriott Split i najpoznatiji glazbeni festival u ovom dijelu Europe ULTRa, do čijeg desetog izdanja u Splitu sitno brojimo, predstavili su stratešku suradnju, na veselje brojnih posjetitelja.

Njima će, u sklopu ove suradnje povodom jubilarnog izdanja festivala, biti pruženo sasvim novo iskustvo. S obzirom na lokaciju i smještaj ovog hotela u Dalmatia Toweru, gosti će, naime, po prvi put imati panoramski pogled na festivalsku arenu.

image
TOM DUBRAVEC/CROPIX

- Split tijekom proteklog desetljeća održavanja Festivala ULTRA Europe nikad nije imao tako monumentalan hotel koji bi svojim kapacitetima i filozofijom evocirao identitet mladog i urbanog gosta. Upravo je to jedan od razloga što su se dva brenda spojila - objasnio je Joe Bašić iz tvrtke MPG Live, ekskluzivnog organizatora ULTRA Europe.

Posebni festivalski paketi u AC hotelu tako uključuju glamurozni smještaj i trodvevnu VIP ulaznicu - sve što je potrebno za jedinstveno jubilarno ULTRA iskustvo.

image
TOM DUBRAVEC/CROPIX

- Iznimno nam je zadovoljstvo što je AC Hotel by Marriott Split službeni hotel Festivala ULTRA Europe i to upravo na deseto jubilarno izdanje u Splitu. U tom smislu pripremili smo i posebne ponude u kojima nudimo glamurozan smještaj i trodnevnu VIP ulaznicu za festival - izjavio je Damir Lukić, generalni menadžer hotela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. kolovoz 2024 20:15