Misteriozna renovacija

Ispod tapeta pronašao je poruku staru 50 godina: nije mogao doći sebi od onog što je pročitao

 /SHUTTERSTOCK

Brojne kuće i stanovi skrivaju u svojim prostorima neke stvari iz prošlosti, koje ako nađete, mogu biti zaista divno iznenađenje. Ok, neke i ne moraju biti tako ugodne, ali mi ćemo se orijentirati na one pozitivne. Na Redditu je jedna takva objava izazvala ogromno oduševljenje. Naime, čovjek je renovirao svoj dom i kada je skidao stare tapete, pronašao je zagonetnu poruku, napisanu daleke 1975. godine. Odmah je uzeo mobitel i uslikao poruku koju je pronašao i potom je objavio na internetu. Objasnio je kako je saznao da je tada tinejdžerica, Eileen Walmsley, napisala riječi koje su ga prvo jako zbunile.

Poruka je glasila: "Ja sam ovdje, ti si tamo, odvojeni s vremenom. Kakva je budućnost? Ili sam ja prošlost? Jedini odgovor na to – ti si moja budućnost, ja sam tvoja prošlost. Želim ti dobar dan", glasila je poruka.

Zapanjen i bez riječi, odlučio je pronaći Eileen gotovo 50 godina kasnije, prenosi Mirror. I gle čuda, uspio je! Eileen je sada u svojim 60-ima i preziva se Palmer. Oduševila se kad je saznala da je poruka nakon toliko vremena "preživjela".

Otkrila je da je poruku napisala dok su joj roditelji renovirali sobu.

Ova šarmantna priča potaknula je i druge da se uključe i podijele svoja iskustva s pronađenim ili ostavljenim (skrivenim) porukama. Imate li takvu priču? Javite nam se na mail d&Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 08:25