NAŠA STVARNOST

Kako je završio okršaj u poznatoj trgovini namještaja kad su se dvije žene namjerile na istu fotelju

 /SHUTTERSTOCK

Video korisnika @bojans.c koji je nedavno objavljen na Instagramu zabilježio je dramatičnu i duhovitu situaciju u jednoj Ikeinoj trgovini, gdje su se dvije žene žestoko posvađale oko posljednjeg dostupnog komada popularne fotelje. Videozapis je brzo privukao pažnju, ne samo zbog zabavne prirode svađe, već i zbog slične situacije koju su mnogi kupci iskusili kada su pokušavali osigurati željeni artikl tijekom rasprodaje ili u scenariju ograničenih zaliha.

U središtu kadra su dvije žene, svaka se čvrsto uhvatila za rukohvate očito posljednjeg preostalog naslonjača. Ova popularna fotelja rado je viđena u mnogim domovima, a sada se našla u središtu je sukoba.

Prva žena, sredovječna gospođa, iz nekog razloga (nije jasno kojega), inzistira na tome da fotelja treba pripasti njoj. Strastveno zastupa svoj stav i uporno pokušava odnijeti fotelji s kolica druge gospođe.

Druga je žena jednako je odlučna te ne popušta i ne prepušta ovaj komad namještaja prvoj ženi.

Uskoro se u cijelu priču uključuje i zaštitarsko osoblje trgovine da intervenira. Zaštitar, smiren muškarac profesionalnog ponašanja, pokušava razriješiti situaciju tako što prvoj gospođi nalaže da ostavi fotelju, odnosno da ju prepusti drugoj gospođi jer je fotelja prvenstveno bila na njezinim kolicima za kupnju. Nakon kratkog, ali čvrstog razgovora, uspijeva uvjeriti prvu ženu da pusti stolicu. Nevoljko, prva žena popušta stisak na fotelji, vidno razočarana, ali prihvaća situaciju gdje video i završava.

Videozapis na Instagramu pogledan je više tisuća puta te isto toliko komentiran i dijeljen na mreži, a na kraju završio i kod nas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. rujan 2024 11:48