RASTUĆI TREND

Kako u postojeću kuhinju unijeti osvježenje bez puno ulaganja i radova? Poznata glumica to je napravila maestralno

Jonathan Scott i Zooey Deschanel

 /SHUTTERSTOCK

O kuhinji glumice Zooey Deschanel i jednog od braće iz ‘Lovaca na nekretnine‘ Jonathana Scotta, koji žive u povijesnoj kući u u Brentwoodu u Los Angelesu, već smo pisali, kada smo konstatirali kako je ovaj par neprimjetno, ali uspješno iskombinirao ono što će postati veliki interijerski trend. To nas zapravo nije ni iznenadilo s obzirom na opis posla poznate TV braće Scott.

Podsjetimo, Zooey i Jonathan svoju su tradicijsku kuhinju, tipičnu za tamošnje područje, osuvremenili i vizualno približili današnjim modernim stilovima, a to su postigli kombiniranjem smaragdnih kuhinjskih elemenata s crno-bijelim pločicama zanimljivog uzorka iznad štednjaka.

Svi znamo da je kuhinja ‘srce doma‘ i da se kao takva ne mijenja često: ulaže se jednom, ali sa stilom. Iz tog razloga biraju se materijali, boje i oblici koji neće brzo dosaditi, no i to je uvijek moguće. Ipak, Zooey je nedavno na svojim društvenim mrežama pokazala kako je doskočila tom problemu. Nije se odlučila na novu boju zidova i kuhinjskih fronti ili, pak, na potpuni makeover, već je debitirala s novim načinom unošenja daška boje i osvježenja u već postojeću kuhinju. A to je postigla koloritnim posuđem.

U videu objavljenom na Instagramu, glumica u svojoj kuhinji stoji za svojim štednjakom iznad posuđa u ružičastoj boji, koje djeluje potpuno šik uz tamnozelene ormariće, kontrirajući crno-bijeloj pozadini. A portal Homes and Gardens ističe kako je upravo ružičasto posuđe predviđeno kao rastući trend u dizajnu interijera.

Zapravo, čini se da posuđe ne mora biti nužno ružičasto, bitno je odabrati ono koje će se istaknuti u vašoj kuhinji. Primjerice, savjetuju stručnjaci, ako imate bijele ormariće, plavo bi posuđe bilo odličan stilski dodatak, dok bi svijetle boje poput crvene izgledale fantastično s bež ili smeđim ormarićima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. rujan 2024 10:23