Hoću to...

Kanta za smeće koja ne zauzima mjesta u vašoj kuhinji, a izgleda jako cool

 CHINASA COOPER/
Ako imate mali prostor, vjerojatno vas vesele proizvodi koji imaju dodatnu funkciju za uštedu vremena i/ili prostora

Bilo da se radi o stalku za sušenje odjeće koji se sklapa u zid kada nije u upotrebi ili magnetskoj košari za pohranu koja se zalijepi na hladnjak i ostavlja više dragocjenog prostora u ormariću, ima puno ovakvih proizvoda koji život čine lakšim i sretnijim. Osobito volimo, kada osnovni predmet, jednostavan za korištenje, oslobodi više prostora i vremena odjednom. Ako vas ova vrsta proizvoda uzbuđuje jednako kao što uzbuđuje nas, moramo vas uputiti na naše najnovije otkriće koje vole urednici i čitatelji - kantu za smeće marke Simplehuman - In-Cabinet Trash Cant.

Ova kanta za smeće koja štedi prostor zakači se na unutrašnjost vašeg ormarića (ili je možete pričvrstiti vijcima) i iako je dovoljno kompaktna da bez problema stane u većinu ormarića, recenzenti primjećuju da drži iznenađujuće veliku količinu smeća. Sa svojim neupadljivim dizajnom, vaš otpad će biti daleko od očiju i misli - iako, čak i da nije skriven, izgledao bi dovoljno uglađeno da odgovara svakoj estetici kuhinje.

image
SIMPLEHUMAN/

Kanta ima čvrstu plastičnu posudu s izdržljivim kromiranim okvirom i ima solidan kapacitet od 10 litara. Također ima poklopac koji čvrsto prianja, tako da mirisi neće pobjeći. “Dobra je za skupljanje ostataka hrane jer poklopac zadržava mirise unutra, a kukce izvan; bez dosadnih komaraca,” napisao je kupac koji je kupio kantu za korištenje u svom kamperu.

Volimo ovu kantu za smeće u ormariću, čak i ako ne kompostirate, savršena je za male stanove gdje bi kanta pune veličine zauzela previše prostora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2024 21:23