GENIJALNO!

Koliko vremena gubite svako jutro zato što nemate dovoljno svjetla u ormaru? Ovaj bi proizvod od 6 eura mogao značajno promijeniti vašu jutarnju rutinu

 FG TRADE/GETTY IMAGES

Veliki smo zagovornici ideja da se gotovo sve u domu može popraviti ili poboljšati za malo novca, umjesto da kupujemo skupe nove zamjene. Uvijek tražimo male načine da uštedimo novac, vrijeme ili riješimo probleme u svojim svakodnevnim rutinama - ne nužno kako bismo povećali svoju produktivnost, već kako bismo još više uživali u svom slobodnom vremenu. Zbog toga nas je posebno oduševila ova LED samoljepljiva lampa na baterije.

Ako imate samo jedan ormar u cijelom stanu, vjerojatno vam je pretrpan sa stvarima što znači da morate biti kreativni s rješenjima za pohranu.

Iako vam je možda dobro iskorišten taj mali prostor, njegova je učinkovitost ograničena činjenicom da je prenatrpan pa jedva vidite što radite dok tražite stvari po njemu, što često otežava odijevanje ujutro, a pokušaj lociranja bilo koje stvari nepotrebno oduzima puno vremena. No ne očajavajte pronašli smo sjajno rješenje.

Riječ je o svjetiljci na baterije Flashlight LED koja stoji svega 5,89 € po komadu i za nju su vam potrebne samo tri AAA baterije. Ima ljepilo na stražnjoj strani i sve što trebate učiniti jest "instalirati" svjetlo na površinu kojoj je potrebno dodatno osvjetljenje. No, ako ne možete doći do ove svjetiljke, slične proizvode možete pronaći na internetu, poput ovih s Amazona.

Mjesta na koja biste mogli staviti ovu lampicu su praktički beskonačna. Razmislite! Ispod vaših ormara, unutar vašeg ormara, ispod vašeg noćnog ormarića ili bilo kojeg drugog kutka vašeg doma gdje nema svjetla.

Postavite dvije u najmračnije krajeve ormara, ili možete dodati još jednu da posvijetlite stvari. Pronalaženje i odlaganje odjeće postat će brže i manje frustrirajuće, jer ćete stvarno vidjeti sve.

Ova bi minimalna investicija i 60-sekundna instalacija, mogla značajno promijeniti vašu jutarnju rutinu. Što kažete?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. listopad 2024 08:54