TKO BI SE USUDIO?

Kupili kuću, ali u jednu prostoriju nisu ulazili jer je izgledala kao iz horor filma. Objava onoga što se nalazi unutra postala je viralni hit

 REDDIT@kylemacabre/screenshoot

Jedan bračni par prije nekoliko mjeseci je u saveznoj američkoj državi Novi Meksiko kupio kuću koja je bila ispunjenje njihovih snova, ali imala je jedan "mali" problem, "tajanstveni" objekt u dvorištu iza kuće. Objekt na prvi pogled vodi ispod zemlje, a samo se gornji dio, odnosno vrata nalaze iznad površine tla. Vlasnik je u objavi na Reddit -u opisao da objekt sliči na nešto iz horor filma.

Kyle je također objavio i fotografiju kako bi svima dočarao o čemu se radi te je njegova objava vrlo brzo postala viralna, a svoje iskustvo ispričao je i za Newsweek.

"Kuća je bila u odličnom stanju. Bila je najbolja koju sam vidio tog vikenda, a imala je samo jednu manu: užasno sklonište. Prvo na što sam pomislio bio je film "Varvarin" ili scena iz "Kad jaganjci utihnu" s Jode Foster u podrumu gdje vidite tijelo koje se raspada u kadi. Možete pretpostaviti da se nisam usudio sići niz stube ", rekao je Kyle.

Ipak, bračni par se odlučio za kupnju, a Kyle je tek nakon što su se uselili skupio hrabrost i odlučio da provjeriti što se događa u skloništu. Prema dokumentaciji koja im je bila dostupna, sklonište je izgrađeno osamdesetih godina prošlog stoljeća i obuhvaća veliki podzemni prostor, prenosi Nova.rs.

"Psihički sam se pripremio za najgore. Očekivao sam nekoliko centimetara mutne vode na podu ili neki prljavi, stari madrac", rekao je.

Na kraju ništa od toga nije bilo u skloništu. Čak ni insekta ili zmija. Zapravo baš suprotno od svega očekivanog, mjesto je bilo prilično dobro očuvano, o čemu svjedoče fotografije koje je objavio na Redditu.

Nakon objave mnogi su mu dali ideje što bi sve mogao napraviti s tim prostorom, ali neki su ga upozorili da bi prostor mogao biti ispunjen toksičnim plinovima ili da treba pripaziti na kvalitetu strukture. Takvi komentari su na kraju naveli Kylea da pozove inspektorat da pregleda sklonište, prenosi N1info.si.

"Definitivno želim da manje liči na podzemnu betonsku kutiju. Nekako sam se odlučio kada sam to video. Uvijek sam sanjao o glazbenom studiju", rekao je u intervjuu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 05:33