Najbolja kupnja

Ljudi su oduševljeni ovim snažnim malim ventilatorom koji trenutno hladi čak i velike prostore, a košta manje od 100 eura

 FOTOSTORM/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Kad je ljeto tako intenzivno vruće kao što je ovo bilo, morate biti kreativni u pogledu toga kako se rashladiti. To bi moglo značiti nabavku lepeze za putovanje na posao, zamjenu tople zimske posteljine s laganim poplunima i navlakama koje su dizajnirane da pospješuju prozračnost i cirkulaciju zraka. Kako se čini da toplinskim valovima ovaj put nema kraja, pronašli smo još jedno rješenje, koje bi vam čak moglo dugoročno pomoći u smanjenju računa za klimatizacijske uređaje. Konkretno govorimo o nabavi uređaja kao što je Lasko 3-Speed ​​Air Mover Floor Fan. Namijenjen je za komercijalnu upotrebu, ali upravo je to ono što ga čini tako učinkovitim u brzom hlađenju vašeg prostora i to za manje od 100 eura. Dakle uređaj je pristupačan i iznenađujuće kompaktan, ali to nisu jedini razlozi da zavolite ovu genijalnu alternativu klasičnom klima uređaju.

image
LASKO/

Zašto je toliko popularan ovaj podni ventilator s 3 brzine?

S težinom od samo 5 kg, ovaj ventilator neće zauzeti previše prostora u malim stanovima. Također dobro funkcionira za veće domove jer ga možete lako premještati iz sobe u sobu ili nositi uz stepenice ako je potrebno. Ručka koja se lako drži služi čak i kao mjesto za pohranu kabela od 3 metra. Ventilator ima tri brzine, a treća je najjača. Kupci u Walmartu kažu da je neusporediva snaga ventilatora ono što ga čini izvrsnim za različite namjene, od hlađenja prostora do pomoći da se mokri tepisi brzo osuše. Ali ako vam slučajno zatreba još više hlađenja, razveselit ćete saznanje da ventilator ima dva ugrađena izlaza sa strane, tako da na njega možete spojiti više podnih ventilatora i rasporediti ih po velikom prostoru. Bez obzira trebate li kompaktni ventilator koji ćete držati u kamperu ili alat za odvlaživanje vašeg doma, ne tražite dalje od ovog snažnog, samostojećeg uređaja, koji možete potražiti i na eBayu.

image
KATARZYNABIALASIEWICZ/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Recenzije kupaca na Walmart stranici su izvrsne.

- Prvi put sam vidjela ovakav ventilator u jednoj zgradi, a koristili su ga za sušenje mokrih podova. Odlučila sam kupiti jedan za svoj dom da pomogne cirkulaciji zraka i da klima radi manje. U Teksasu je prevruće i zasad pomaže da se stvari ohlade. Ovaj ventilator je prijenosan, ima snažno puhalo i dovoljno je malen za rukovanje. Volim to! — napisala je Christina.

- Puno je snažniji od običnih ventilatora i može se koristiti za mnoge stvari. Na primjer, može se koristiti za sušenje zidova ili boja, kao i za uklanjanje mirisa ili dima koji bi mogli biti u vašoj kući. Čak i na najnižoj brzini, ovaj ventilator je sjajan! Kada držim ruku iznad sile zraka koja dolazi iz ovog malog ventilatora, on sam izdržati težinu moje ruke! — napisao je Lecpo.

- Ovaj ventilator je mnogo više nego što sam očekivala. Nabavila sam ga da ga koristim kao ventilator u trgovini, ali trenutno je u sobi mog sina na katu ... Očekivala sam da će imati glasnu, industrijsku buku kada se uključi. Definitivno je glasniji od ventilatora, ali to nije velika buka. Dovoljno je miran da proizvodi bijeli šum dok ga moj sin koristi u svojoj sobi. — Natalie

Ukratko, ništa vas ne sprječava da koristite ovaj komercijalni ventilator u svom domu kako biste se rashladili do kraja ljeta. Prodaje se za manje od 100 dolara i sigurno će vam pomoći tijekom sljedećeg toplinskog vala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. rujan 2024 14:21