GOLD PROFIL

Maja Bešenić, cura koja vlada Instagramom

Upoznajte Maju Bešenić koja svakodnevno dijeli svoj interijer s tisućama pratitelja, inspirira ih i diktira trendove

PRATITELJA: 26,7K

JA SAM... Maja Bešenić s profila @mycroatianhome, imam 32 godinu i živim u Novom Marofu. Radim kao voditeljica projekata u staklarskoj firmi, koju vodim sa svojim partnerom. Hobi mi je uređenje vlastitog doma. Kao kombinacija ljubavi prema fotografiji i uređenju doma, nastao je moj profil na Instagramu. Također sam vlasnica lifestyle brenda Bohika, sa svojom dugogodišnjom prijateljicom Nildom.

GLAVNA TEMA MOG PROFILA JE...

Tema je mog profila uređenje doma na dnevnoj osnovi. Pokušavam prenijeti svojim prijateljima na Instagramu kako one trenutke opuštanja kod kuće pretvoriti u posebni doživljaj. Također se tu mogu naći savjeti za održavanje doma, o uzgoju cvijeća, uređenju balkona, neke moje misli i razmišljanja i sve ostalo vezano uz moj način života.

POSTOVE OBJAVLJUJEM...

Ovisno o slobodnom vremenu. Trudim se staviti jednu objavu dnevno. Također mi je bitna kvaliteta objave pa ako taj dan nemam što smisleno reći, radije preskočim.

A SVE JE POČELO OVAKO...

Uvijek sam puno pažnje posvećivala uređenju doma jer me to opušta, a istovremeno obožavam fotografiju te sam imala pun mobitel fotografija iz raznih kutaka stana. Instagram sam otkrila dosta kasno i počela sam stavljati fotografije iz mobitela jednostavno da mi ostanu negdje zabilježene. Nisam imala viziju da će se na profilu okupiti toliko ljudi i da će im biti zanimljivo. Najviše zato što sam u to vrijeme viđala samo profile iz Hrvatske koji su obrađivali teme iz svijeta mode i make-upa. Drago mi je što se to danas promijenilo i sve je više profila poput mojeg.

“Kad sam instalirala ljuljačku u spavaću sobu, ljudima je to bilo toliko zanimljivo i drugačije da sam dobivala stotine poruka kako i oni to žele”

MOJ PROFIL U PET RIJEČI

Veselje, cvijeće, razigranost, šalice, boje.

MISAO VODILJA

Zaista pričamo o svemu: zdravlju, uređenju doma, njezi cvijeća, ljubavi prema životinjama... Najviše volim otkriti neku super stvar i podijeliti to s ljudima. Nedavno sam otkrila sjajnu prihranu za magnolije i dijelila to iskustvo s pratiteljima. Veseli me kad vidim da im uspijevaju magnolije zbog mog savjeta. Kad sam instalirala ljuljačku u spavaću sobu to je ljudima bilo toliko zanimljivo i drugačije, da sam dobivala stotine poruka kako i oni to žele u svom domu. Ljude vesele takve sitnice, a meni je drago kada im mogu dati ideje.

SAVJET ZA NOVE I BUDUĆE INSTAGRAMERE

Bitno je da im to bude zabavno i da krenu u tu cijelu priču opušteno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. rujan 2024 00:32