U SUBOTU NA PLAC!

Ne propustite posljednji ovogodišnji Art plac, družite se na Splavnici s ‘art kumicama i kumekima‘

 PRESS

Posljednju priliku da ove godine posjetite Art plac na zagrebačkoj Splavnici imate ove subote, 26. listopada. Ne propustite doživjeti Splavnicu u njenom najživljem izdanju, kada se pretvara u pravu umjetničku tržnicu. Prošećite između poznatih crvenih suncobrana ispod Dolca, upoznajte ‘art kumice i kumeke‘ i uživajte u veseloj atmosferi prepunoj kreativnosti i jedinstvenih rukotvorina.

image
PRESS
image
PRESS

Art plac je projekt udruge REkreator koja jednom mjesečno, od svibnja do listopada, realizira novo mjesto prezentacije autorskog rada javnosti na najpoznatijoj zagrebačkoj tržnici. Nakon odlaska cvjećara, Splavnica se preobražava u dinamično umjetničko okupljalište koje zadržava svoj šarm i prenamjenjuje javni prostor u centar kreativnosti.

image
PRESS

Ovaj poseban događaj okuplja više od 30 umjetnika i brendova te nudi originalne dekorativne i uporabne predmete, rukotvorine i portrete koje na licu mjesta izrađuju talentirane studentice Akademije likovnih umjetnosti. Svaki je komad jedinstven, a svaki susret s umjetnikom prilika da doznate priču iza nastanka njihovih kreacija.

image
PRESS

Art plac nije samo tržnica, već i mjesto susreta, druženja i uživanja u kreativnoj energiji u srcu Zagreba. Pridružite se posljednjem ovogodišnjem izdanju u subotu, 26. listopada, od 18 sati. Prošećite Splavnicom, podržite domaće kreativce i uživajte u posebnoj atmosferi ispod poznatih šestinskih suncobrana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. listopad 2024 09:46