MAJINA PUSTOLOVINA

Nova kolekcija keramičkih šalica i teglica najslađeg domaćeg brenda: ‘Osmislila sam ju s ciljem da nas podsjeti što je sreća‘

 Nasia Ceramics

Maja Kirišić, koja stoji iza brenda Nasia Ceramics, predstavlja novu kolekciju naziva "Touch of happiness". Maja inače radi kao medicinska sestra, a izradom keramike počela se baviti prije tri godine kada je na poklon dobila tečaj. Pohađala ga je mjesec dana, a tijekom tog perioda u njoj u se samo, prepričava, rađale ideje što bi sve mogla izraditi.

image
Nasia Ceramics

"Shvatila sam da puno više mogu postići ako sama kupim sav potreban alat i glinu, jer me tamo vrijeme jako ograničavalo. I tako sam krenula u tu predivnu pustolovinu izrade keramike", kaže Maja kojoj je cijeli proces izrade, iako je dug i potrebo je puno strpljenja do finalnog proizvoda, opuštajući hobi.

"Zapravo, cijeli proces od igre glinom, oslikavanja, pečenja, glaziranja, pa čak i do slikanja predmeta i postavljanja na profil društvenih mreža jako me usrećuje", kaže Maja.

Na tom tragu je osmislila i novu kolekciju šalica i simpatičnih teglica "Touch of happiness".

"Osmislila sam ju s ciljem da nas podsjeti što je sreća. Sreću stalno tražimo i često pored nje prolazimo, a ne primjećujemo je jer smo zaokupljeni drugim velikim stvarima u životu. Ona je zapravo svugdje oko nas samo moramo malo bolje pogledati. Zato je moja kolekcija tu da ljude razveseli i podsjeti na to", ističe Maja.

image
Nasia Ceramics
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. rujan 2024 13:28