PREVIŠE ILI PREMALO?

Obogatila se na torbici s posebnim dodatkom pa napravila najružičastiju kuću u povijesti

 INSTAGRAM

Ako ste ikad željeli život poput barbike sad je prava prilika za to. Prodaje se prava "Barbie kuća" u Hamiltonu u New Jerseyju, koju trenutno posjeduje i uredila ju je u potpunosti po vlastitom "pink" ukusu Kate Gabrielle, ilustratorica i poduzetnica popularna na društvenim mrežama. Za nju sada traži 500 tisuća dolara.

"Zillow Gone Wild" stranica objavila je detalje iz njezine kuće na stranicama društvene mreže X, a korisnici su odmah pronašli poveznicu s najpopularnijom lutkom u povijesti čovječanstva budući da nema prostorije koja nije ispunjena detaljima u ružičastoj boji. A svaka je prostorija prepuna detalja, tako da ili će vam se jako svidjeti ili biste odmah pobjegli iz nje.

Korisnici ove društvene mreže koji su ujedno i njezini pratitelji ovaj specifični interijer odmah su prepoznali, a neki od njih su i iskazali žaljenje zbog prodaje jer se upravo iz ovog upečatljivog interijera javljala i na svojim stranicama.

Kuća ima tri sobe, od kojih je jedna prenamijenjena u garderobu, a u nju ne stane više niti - igla. Odjeća, modni detalji, rajfovi i torbice, osim u ormarima, izloženi su i na zidovima, a tu je i stalak u obliku Marilyn Monroe u stvarnoj veličini.

Zidovi su obojani pastelno i sve su prostorije ispunjene detaljima u svim nijansama ružičaste - lampe, stolci, ormarić za cipele, kuhinjske potrepštine - baš sve dolazi u popularnoj "barbie" boji, no kako je za Newsweek rekla sama Kate, oduvijek je voljela ružičastu boji, neovisno o popularnoj lutki. ovaj dom dijeli sa svojom mačkom Arietty, čiji je mačji namještaj, naravno, stilom i bojama prilagođen čitavom prostoru.

kate je ovu nekretninu, inače, kupila 2022. godine, ali ne zbog svoje ljubavi prema ružičastoj, već od zarade koju je ostvarila svojim izumom - torbicom s posebnim pretincem za šalicu. Njih je počela u većoj količini proizvoditi 2020. godine i od tada joj "kapa" novac za ovaj cool predmet koji su, zbog izuzetne praktičnosti, odmah poželjele njezine brojne pratiteljice.

Planira li s novcem koji dobije od prodaje kuće neki veći poslovni pothvat još nije otkrila, no jedno je sigurno - u što god da uloži, bit će ružičasto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. kolovoz 2024 07:11