Uradi sam

Ovaj jednostavni trik udvostručuje prostor za pohranu, a izgleda vrhunski

 INSTAGRAM/@ IKEAHACK, OUR_HOME_STYLE_/

Bez obzira na to koliko je velik ili malen vaš dom domišljato povećanje prostora za odlaganje uvijek je dobra ideja. A jedna je korisnica Instagrama pronašla briljantan način da učini sa stilom. Hakirala je svoj IKEA GLADOM stol i udvostručila prostor za pohranu - jednostavnim dodavanjem još jednog IKEA proizvoda u jednadžbu.

U videu koji je podijelila s IKEA Hack zajednicom, vidi se Anna - Our Home Style kako postavlja GLADOM vrh stola u stilu pladnja na dno stola, a zatim to mjesto ispunjava dodatnim pladnjem SKALA također iz IKEE i tako dobiva dva nivoa za pohranu i jedan stilski komad. Također je dodala pletenu košaru neutralnih tonova u koju je pospremila dodatnu deku, koja joj je sada uvijek pri ruci, ne stvara nered i stilski sve skupa lijepo izgleda.

Autorica videozapisa je prenamjenom, udahnula novi život starom komadu namještaja s funkcionalnošću i stilom. Zamijenivši ploču stola s pladnjem i ugradivši košaru za dodatno pohranjivanje, transformirala je stolić u svestrano rješenje koje savršeno odgovara njezinom prostoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. rujan 2024 22:18