OSLOBAĐA DOPAMIN

Ovaj trend opremanja odmah vas čini sretnim: Dobro raspoloženje zajamčeno

 KATARZYNABIALASIEWICZ/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Trendovi u dizajnu interijera dolaze i odlaze - baš kao i u modi. Ono što je vrlo popularno posljednjih mjeseci je bež namještaj. Vaze, sofe, tepisi, zavjese, zdjele, svijeće: sve je bež! Savršen trend dizajna interijera za minimaliste, ali ako ste jedan od onih koji više ne mogu vidjeti suzdržanu i dosadnjikavu bež boju, ovaj novi smjer dizajna interijera u 2024. mogao bi biti savršena doza dopamina za vas!

Odmah usrećuje, čisto oslobađanje dopamina

S obzirom na to da gotovo većinu vremena provodimo unutar vlastita četiri zida, složite ćete se, važno nam je da se osjećamo ugodno? To bi trebao biti pravi dom – zagrljaj koji ispunjava dušu. A da bismo bili sretni u domu, veliku ulogu igra namještaj. Osim udobnog namještaja i modernih električnih uređaja, boja može pridonijeti i našem osjećaju sreće. I tu na scenu stupa novi trend opremanja. Dopamin dekoracije sastoje se od svijetlih boja koje se selektivno integriraju u dom i odmah vas dovode u dobro raspoloženje.

Ovako možete unijeti novi trend opremanja u svoja četiri zida

Bez obzira radi li se o snažnoj plavoj, jarko žutoj ili svježoj zelenoj: sve dugine boje dopuštene su u ovom trendu dobrog raspoloženja ! Ako se želite krenuti lagano, trebali biste početi s dodacima. Narančasta vaza, ružičasti puf ili crveni jastučić: svi imaju isti učinak! Osjećamo se sretno s tako svijetlim bojama. Ako ste hrabriji slobodno se okušajte u šarenom namještaju!

Ove boje su savršene za ukrašavanje i potiču otpuštanje dopamina:

CRVENA: Energija, motivacija i moć

ZELENA: spokoj, harmonija i nada

PLAVA: mir, sigurnost i opuštanje

ŽUTA: Sreća, radost i sjaj

RUŽIČASTA: Pojačava sve pozitivne osjećaje i smiruje agresiju

NARANČASTA: životna radost, motivacija i veliko otpuštanje dopamina

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 18:18