statement komadi

Ovo ljeto nosi se minimalistički nakit domaćeg brenda

 Press

Domaći brend Bling Zoo omiljeni brend nakita predstavlja novu kolekciju u kojoj svoj upečatljivi minimalizam oplemenjuje statement komadima. Inspirirani prirodom, njezinim oblicima i efektima u novoj kolekciji u kojoj smo glasniji i nepravilniji biramo materijale poput riječnih bisera različitih veličina i stakla u boji te brušenog stakla s efektom iluzije polarne svjetlosti (aurora borealis).

image
Press
image
Press
image
Press

U ovoj kolekciji uz uvijek prisutne delikatne komade nakita čistih linija nudimo i statement komade koji mogu funkcionirati samostalno a istovremeno ih je lako kombinirati. Kolekcija se sastoji od kompleta chocker ogrlica i narukvica izrađenih od riječnih bisera te kompleta izrađenih od japanskih perli različitih boja u kombinaciji sa riječnim biserima, karika ogrlica i narukvica većih dimanzija, delikatnih ogrlica srednje dužine u twist prepletu s privjescima od brušenog stakla s efektom aurora borealis (polarna svjetlost) površine te ogrlica dijamantiranih površina sa privjescima izrađenim od riječnih bisera, naušnica creola šiljatog oblika, naušnica crtica s lancem, kratkih i visećih naušnica sa pločastim okruglim riječnim biserima.

image
Press
image
Press
image
Press
image
Press
image
Press
image
Press

Dobro poznati brend koji djeluje vec nekoliko godina izrađuje nakit u kojem spaja jednostavnost minimalizma i kvalitetu materijala i izrade. Nakit koji je istovremeno nježan i moćan, elegantan i efektan, jednako suvremen, kao i svevremenski, koji se može nositi u svakoj prilici i koji se lako kombinira. Namijenjen svima koji imaju vlastiti stil, ne podliježu trendovima, te sami znaju što im pristaje i svjesno kupuju ono što im kompletira stil.

image
Press
image
Press
image
Press
image
Press

Iza ovog brenda stoje dugogodišnje prijateljice i dizajnerice Sandra Aračić i Maja Šimunović. Maja živi i radi u Zagrebu, Sandra u Berlinu. Izloženost utjecajima različitih podneblja dva iskustva spojila su u jedistvenu i kvalitetnu kolekciju ogrlica, naušnica i narukvica izrađenu iz pomno biranih materijala: 925 srebra, 24 karatne pozlate na 925 srebro uz glavnu misao i težnju krajnjoj vrijednosti i trajnosti pojedinog komada

Kolekcije Bling Zoo nakita su dostupne u sljedećim trgovinama: Croatia in a box (Rijeka), Steryl (Rijeka), Prostor (Hotel Lone, Rovinj), Nothing to sea (Rovinj), Fontika Art Gallery (Rovinj), Sole Luna (Poreč), Manina (Korčula), Gallery Issla (Vis), Limun Studio (Zadar), A‘nsay (Dubrovnik), Fabrika (Komiža), MyMy (Zagreb), Link (Zagreb), Natuerlich Schoen (Berlin) te na vlastitoj web trgovini. Noviteti se mogu pratiti i na Instagram te Facebook profilima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. rujan 2024 23:11