nova školska godina

Ovom promjenom u dječjoj sobi potaknut ćete ih na učenje i kreativnost!

 MAGIS WALL

Svaki roditelj dobro zna koliko nova školska godina može biti stresna, a potraga za što lakšim prijelazom od igranja na plaži do školskih klupa može biti itekako iscrpna. Stvaranje poticajnog okruženja kod kuće ključno je za što lakšu prilagodbu i uspješno svladavanje novih školskih izazova. Pritom, male promjene poput unošenja novog dekora u dječje sobe mogu imati značajan utjecaj jer potiču pozitivan stav prema učenju i novim rutinama. Upravo zato donosimo tri razloga zašto su tapete pravi izbor za sobe školaraca.

Personalizacija potiče kreativnost

Upravo u osnovnoj školi djeca počinju otkrivati ​​svoje interese i izražavati osobnost kroz razne hobije. Ovo je razdoblje ključno za njihov razvoj zato što istražuju različite aktivnosti - od crtanja i čitanja do maštovite igre, a sve pomažu u oblikovanju njihovih identiteta. Poticanje ovakvog samoizražavanja ne samo da podiže njihovo samopouzdanje, već i potiče ljubav prema učenju i kreativnosti.

image
MAGIS WALL

U novoj MagisWall kolekciji tapeta namijenjenoj djeci orijentirali su se na motive koji prate dječje interese i aktivnosti, ali su si dopustili dozu zaigranosti i boje. Motivi svemira, oblaka, latica, glazbe, sporta, apstrakcija – u pastelnim i zaigranim bojama odgovarat će svakoj sobi. „Bilo da je dijete sportaš, da ga zanima svemir, ili lagane boje, glazba – naše tapete obrađuju mnoge teme na moderan, razigran način, ali u tonovima koji će sigurno pasati uređenju svake sobe“ – izjavila je Janja Pavetić, suosnivačica i direktorica MagisWalla.

Poticajno okruženje olakšava učenje

Dobro osmišljeno okruženje za učenje može poboljšati koncentraciju, povećati kreativnost i potaknuti pozitivan stav prema učenju. Uključivanjem modernih i svježih dizajna tapeta roditelji mogu stvoriti vizualno privlačan prostor koji motivira djecu na provođenje vremena u njihovim sobama neovisno o tome hoće li čitati, učiti ili se baviti kreativnim aktivnostima.

image
MAGIS WALL

Prava pozadina može stvoriti umirujuću atmosferu, smanjiti stres i potaknuti opuštanje nakon dugog radnog dana u školi. Tapete s potpisom MagisWalla dizajnirane su tako da izazovu osjećaj čuđenja i znatiželje, važne elemente na djetetovom putu učenja.

- Vjerujemo da je djeci njihova soba njihovo kraljevstvo i u njemu nikako ne mogu biti bijeli zidovi. Smatramo da pravilno odabrana tapeta komplementira sobu, stvara wow efekt te mijenja energiju sobe. Tako mališani dobiju poticajno okruženje za igru i učenje – rekla je Pavetić.

Sigurne su, dugotrajne i lako ih je održavati

Pri dizajniranju dječje sobe važno je voditi računa o funkcionalnosti, ali i činjenici da će se ta soba morati transformirati nekoliko puta kako bi zadovoljila potrebe odrastanja djeteta. Jednako tako tapete trebaju izdržati životni stil aktivnog mališana. Upravo zato MagisWall tapete lako se čiste i održavaju.

image
MAGIS WALL

Također, proizvode se na strojevima koji osiguravaju potpuni eko tisak, certificirane su i sigurne za prostor. Na zidovima će biti u istom stanju godinama jer im boje ne blijede i u njima možete uživati dok ih ne poželite promijeniti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. kolovoz 2024 10:47