POMNO ODABRAN

Pogledajte koji dodatak Taylor Swift ima u svojoj kuhinji. Neki ga obožavaju, drugima je kontroverzan

 ANP/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA/

Trenutno je Taylor Swift zauzeta osvajanjem svijeta svojom turnejom Eras, ali kod kuće njezina je kuhinja savršena mješavina klasike i udobnosti. Kad je u New Yorku pop zvijezda se skriva u svom stanu u Tribeci, a interijer je bezvremenski elegantan kao i njegova vlasnica, piše Livingetc.

Kada je bliska prijateljica i kolegica glazbenica, Gracie Abrams, podijelila (pomalo kaotičnu) snimku iz Taylorine kuhinje, kako bi promovirala novu pjesmu ‘Us‘, Gracie je podijelila video Taylor kako gasi vatru svijeća aparatom za gašenje. Osim pomalo lude situacije, moguće je dobro vidjeti i kako izgleda Taylorina kuhinja.

Usred ludnice, redakcija Livingetca je uočila pomalo kako ga oni nazivaju "kontroverzan" izbor dizajna u Taylorinom stanu - kuhinjski tepih. Iako ovaj dizajn nije toliko neuobičajen u našim područjima, diljem svijeta ljudi su podijeljeni po pitanju ovog dodatka u kuhinji. Ipak dizajneri kažu da unosi pravu količinu topline i boje u prostor, pomaže neutralizirati Taylorine klasične bijele ormariće i mramorne radne ploče.

Baš poput Taylorinog odjevnog izbora, dizajn njezine kuhinje utjelovljuje tihi luksuz. Od elegantnih gornjih ormarića sa staklenim pročeljima do otkačenih uokvirenih grafika i fotografija koje se nižu na zidovima, svaka značajka ukazuje na to da Taylor ima veliku ulogu u dizajnu svoje kuhinje u New Yorku.

Na samom podu našao se i perzijski tepih koji dodaje savršenu dozu boje za oživljavanje inače neutralnog prostora. Smješten između izdašnog mramornog otoka i kuhinjske pećnice, tepih s uzorkom lijepo upotpunjava mali prostor. Kad Gracie luta uokolo možete uočiti sličan dizajn u hodniku koji također vodi u kuhinju.

image
/SHUTTERSTOCK

Koliko god Taylorin prostor bio nedvojbeno lijep, kuhinjski tepisi sporna su tema. Kako bi imali mjesto u prostorima s velikim prometom i neredom poput kuhinje, moraju biti izdržljivi i perivi. Iz tog razloga, mnogi od nas odlučuju se za običan tvrdi pod umjesto toga, ali dizajneri snažno odobravaju Taylorinu odluku da stavi tepih u ovom dijelu stana.

"U Taylorinoj kuhinji asortiman perzijskih tepiha donosi prekrasan štih boja, naglašavajući bijeli mramorni pult i ormare i dodajući obilje kontrasta, teksture i topline", kaže urednica interijera za Livingetc Emma Breislin i dodaje - Bez njihovog dodatka, prostor jednostavno ne bi imao opuštajući dojam.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 02:03